Πριγκίπισσα Κέιτ: «Δεν θα επιστρέψει ακόμη στα βασιλικά της καθήκοντα» - Εκπρόσωπος του Παλατιού μας «δίνει» τις εξελίξεις (φωτό)

Τι έχει αλλάξει;

Δεν υπάρχουν νέα ακόμα για την ημερομηνία που θα επιστρέψει επισήμως η ασθενής Πριγκίπισσα Κέιτ στα βασιλικά της καθήκοντα.

Σύμφωνα με το SkyNews, χθες παρουσιάστηκε μια έκθεση-ορόσημο για ένα  πρότζεκτ με τίτλο «Πρώιμη Παιδική Ηλικία», που είναι μια πρωτοβουλία της Πριγκίπισσας Κέιτ.

Παρά την συνεχή απουσία της λόγω των θεραπειών που λαμβάνει δε κατάφερε να «δώσει» το παρών, όμως ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις πάνω στο θέμα.

Εκπρόσωπος του Παλατιού επιβεβαίωσε ότι «δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ή να αναφερθεί ότι η Αυτού Βασιλική Υψηλότης επιστρέφει στην εργασία της (βασιλικά καθήκοντα)».

«Όλοι γνωρίζετε ότι η πρώιμη παιδική ηλικία αποτελεί τεράστια προτεραιότητα για την Πριγκίπισσα, και έτσι έχει ενημερωθεί πλήρως καθ' όλη τη διάρκεια της εξέλιξης των εργασιών της ομάδας εργασίας και έχει δει την έκθεση», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Διαβάστε ακόμα: «Άνοιξε» το Μπάκιγχαμ το φωτογραφικό του αρχείο: Εντυπωσιακά πορτραίτα της Βασίλισσας Ελισάβετ & της Πριγκίπισσας Κέιτ – Η «σέξι» Πριγκίπισσα Μαργαρίτα (φωτό)

Η έκθεση αποτελεί παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο το έργο του Ιδρύματος Early Years Foundation, το οποίο ιδρύθηκε από την Πριγκίπισσα πέρυσι, συνεχίζεται παρότι η Κέιτ είναι απούσα για λόγους υγείας.

Η μελλοντική Βασίλισσα «χρειάζεται ακόμη χώρο και χρόνο για να αναρρώσει».

Παρόλα αυτά λέγεται ότι είναι «ενθουσιασμένη» από την πορεία του πρότζεκτ και τα ευρήματα της έκθεσης, τα οποία υποστηρίζουν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να αποκομίσει οικονομικά οφέλη ύψους 45,5 δισεκατομμυρίων λιρών εάν οι επιχειρήσεις δώσουν προτεραιότητα στην πρώιμη παιδική ηλικία.

Η έκθεση αυτή συνιστά μια σειρά από παρεμβάσεις, από τη δημιουργία μιας κουλτούρας εντός και εκτός των επιχειρήσεων που δίνει προτεραιότητα στην παιδική ηλικία, έως την υποστήριξη των γονέων με περισσότερους πόρους και ευελιξία στον χώρο εργασίας.

Μεταξύ της οκταμελούς ομάδας εργασίας είναι οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Ikea, του ομίλου NatWest και της Deloitte.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: «Δεν θα παραστεί στα γενέθλια του Βασιλιά Καρόλου», τονίζει ο βασιλικός αναλυτής Christopher Andersen (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ