Σία Κοσιώνη: «Θεωρώ τρομερά μαζοχιστικό που άνθρωποι της τηλεόρασης είναι υποψήφιοι για την Ευρωβουλή» - «Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική» (βίντεο)

 "Από κριτές γίνονται κρινόμενοι", πρόσθεσε

Η κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη μίλησε για το νέο της βιβλίο, την παραμονή της στο κανάλι, αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα που κατεβαίνουν στην Ευρωβουλή.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, ανέφερε: «Στον γιο μου δεν χρειάστηκε να εξηγήσω τι δουλειά κάνω, το έχει καταλάβει από τα γεννοφάσκια του».

Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον, η Σία Κοσιώνη ανέφερε: «Συνεχίζω και του χρόνου στο δελτίο του ΣΚΑΪ, προσπαθώ να με δείτε λίγο πιο αδύνατη. Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια δεύτερη εκπομπή στα σχέδιά μου. Είναι αρκετά μεγάλη η ευθύνη του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ. Το πρώτο πράγμα που κάνω, όταν ξυπνάω το πρωί είναι να δω τα νούμερα τηλεθέασης».


Διαβάστε ακόμα: Σία Κοσιώνη: Έκπληξη για γενέθλιά της εν ώρα εκπομπής! – Τα 44 «καράτια» της γιόρτασε η κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ με τους Χιώτη – Παπαδόπουλο (βίντεο)

Τέλος, για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που μπαίνουν στην Ευρωβουλή, δήλωσε: «Θεωρώ τρομερά μαζοχιστικό που άνθρωποι της τηλεόρασης είναι υποψήφιοι για την Ευρωβουλή. Από κριτές γίνονται κρινόμενοι. Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική».

Διαβάστε ακόμα: Σία Κοσιώνη: Το υπέρκομψο maxi φόρεμα μαρινιέρα – Η απόλυτη τάση του καλοκαιριού – Πως το έκανε styling, η κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ