16χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον πατριό, τη μητέρα και την αδερφή του: Επειδή του πήραν το κινητό - Θα το «ξαναέκανα» δήλωσε στους αστυνομικούς (φωτό & βίντεο)

Ο 16χρονος, αφού σκότωσε τον πατριό τους και την αδερφή του, έφαγε δίπλα στις σορούς τους και πήγε γυμναστήριο

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία τραγωδία στη Βραζιλία όταν 16χρονος που του πήρα το κινητό σκότωσε όλη του την οικογένεια.

Την περασμένη Παρασκευή ο 16χρονος Ιγκόρ Γκόμεζ δολοφονεί πρώτα τον πατριό του, τον 57χρονο Ισάκ Ταβάρες, πυροβολώντας τον πισώπλατα στην κουζίνα του σπιτιού τους στο Σάο Πάολο και στη συνέχεια την συνομήλική του αδερφή Λετίσια που μπήκε στην κουζίνα όταν άκουσε τον πρώτο πυροβολισμό.

Η 50χρονη μητέρα Σολάνζ Γκόμεζ έλειπε, όμως ο δράστης την περίμενε να γυρίσει και τη σκότωσε το απόγευμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Γκόμεζ σκότωσε τους γονείς του επειδή «τον αποκάλεσαν αλήτη και του πήραν το κινητό τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή για μια σχολική παρουσίαση»


Κυνικός ο 16χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μετά τις δύο πρώτες δολοφονίες, έφαγε δίπλα στις σορούς του πατέρα και της αδελφής του και στη συνέχεια πήγε στο γυμναστήριο. 

brazilia-eglima2

Όταν αργότερα επέστρεψε στο σπίτι, χαιρέτισε τη μητέρα του στο γκαράζ, τη συνόδευσε στην κουζίνα και εκεί την πυροβόλησε, επίσης, στην πλάτη.

Το ακόμα πιο ανατριχιαστικό είναι ότι ήταν ο ίδιος που ενημέρωσε τις αρχές το βράδυ της Κυριακής όταν άρχισαν οι μύγες να συγκεντρώνονται πάνω από τις τρεις σορούς.

Αυτό που εξετάζουν τώρα οι αρχές είναι να υποβάλουν τον 16χρονο σε ψυχιατρική αξιολόγηση ώστε να αποφασιστεί αν θα πρέπει να τον βάλουν σε ψυχιατρείο ενώ παράλληλα ερευνούν το κινητό και τον υπολογιστή του για να δουν αν τυχόν είχε κάποιο συνεργό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ