Η Ναόμι Κάμπελ έχει γενέθλια! Η 54χρονη διασημότερη "μαύρη γαζέλα" της πασαρέλας - Οι επώνυμοι μνηστήρες, τα 2 παιδιά "αγνώστου πατρός" & οι τσαμπουκάδες (φωτό-βίντεο)

Έγινα μητέρα για πρώτη φορά στα 50 της χρόνια

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Ναόμι Κάμπελ!

Το supermodel έγινε 54 ετών και παραμένει ακμαία και άκρως γοητευτική.

Με αφορμή την εορταστική αυτή ημέρα θα κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στη ζωή της διασημότερης "μαύρης γαζέλας" της πασαρέλας!

Η Ναόμι Κάμπελ - Naomi Campbell, (Λονδίνο, 22 Μαΐου 1970) είναι Βρετανίδα μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας.

Ξεκίνησε στην ηλικία των 15 ετών, καθιερώθηκε μεταξύ των πιο αναγνωρίσιμων μοντέλων της δεκαετίας του '80 και του '90 και ήταν ένα από τα έξι μοντέλα της γενιάς της που χαρακτηρίστηκαν supermodels από τη βιομηχανία της μόδας και τον διεθνή Τύπο.

Εκτός από την καριέρα της ως μοντέλο, η Κάμπελ έχει ξεκινήσει και άλλα εγχειρήματα, τα οποία περιλαμβάνουν ένα R&B-pop άλμπουμ και πολλές εμφανίσεις στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, όπως το ριάλιτι σόου μοντέλων The Face και οι εκδοχές του σε άλλες χώρες.

Η Κάμπελ έχει εμπλακεί επίσης σε φιλανθρωπικές δωρεές για διάφορους σκοπούς.


instagram @naomi

Οι ερωτικές της σχέσεις

Το 1992 η Ναόμι συνδέθηκε για λίγο με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και το 1993-1994 ακολούθησε η σχέση και ένας σύντομος αρραβώνας με τον μπασίστα των U2 Άνταμ Κλέιτον.

Το 1995 βρήκε για λίγο παρηγοριά στην αγκαλιά του Λεονάρντο ντι Κάπριο και το 1998 έκανε δεσμό με τον Φλάβιο Μπριατόρε, το αφεντικό της Benetton, μέχρι το 2002 που χώρισαν, γιατί, όπως είπε ο Ιταλός επιχειρηματίας, «είναι υπέροχη, αλλά είναι καλύτερη ως φίλη παρά ως σύντροφος!». Το 2002 μπαίνει στη ζωή της ο Π. Ντίντι και μένει ως… αδελφός, τόσο στενή σχέση έχουν.

Με τον Φλάβιο Μπριατόρε

Το 2005-2006 συνδέθηκε με τον κληρονόμο των πετρελαιοπηγών Μπαντρ Τζαφάρ, ο οποίος για χάρη της έκλεισε 8 ορόφους στο ξενοδοχείο «Burj al Arab» στο Ντουμπάι για να της κάνει ένα πάρτι 1 εκατομμυρίου λιρών για τα 35α γενέθλιά της.

Με τον Τζέραλντ Μπάτλερ

Το 2007 μπαίνει στη ζωή της ο Τζέραλντ Μπάτλερ και το 2008 ο μεγιστάνας Βραζιλιάνος χρηματιστής Μάρκους Ελάιας. Το 2009 η σχέση που ξεκίνησε με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Βλαντισλάβ Ντορόνιν φάνηκε να έχει στέρεες βάσεις, αλλά άντεξε ως το 2013, γιατί πηγές ανέφεραν στην Page Six πως ο δεσμός τους έμοιαζε «με επιχειρηματική συμφωνία. Η Ναόμι τού έφερνε αίγλη κι εκείνος χρήματα».

Το 2020 το μοντέλο τον μήνυσε «για να πάρει πίσω κάποια από τα πράγματά της που της κράτησε». Το 2016 η σχέση με τον Χασάν Τζαμέλ διεκόπη λόγω… Ριάνα και το 2017 η αγάπη της για τους αγώνες F1 την ένωσε με τον 66χρονο πολυεκατομμυριούχο Αιγύπτιο Λούις Καμιλέρι.

Το 2018 μπήκε στη ζωή της ο ράπερ Skepta κι εκείνος φέρεται να την έβαλε σε ένα τραγούδι του το 2020. 

Στις Κάννες 2023 με τον Μοχάμεντ Αλ Τούρκι

Ερωτευμένη ξανά

Εδώ και μερικούς μήνες διατηρεί δεσμό με τον παραγωγό ταινιών Mοχάμεντ Αλ Τούρκι, με τον οποίο μέχρι πρόσφατα είχαν φιλική σχέση.

Η 54χρονη πλέον και ο 37χρονος πολυεκατομμυριούχος από τη Σαουδική Αραβία εθεάθησαν πρόσφατα μαζί και στα βραβεία BAFTA και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Μητέρα χωρίς να αποκαλύψει πώς απέκτησε τα παιδιά της

Image may contain Hair Human Person Naomi Campbell and Black Hair

Η Ναόμι Κάμπελ, η οποία ήταν 50 ετών όταν έγινε μητέρα, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου 2022 της βρετανικής Vogue μαζί με την 9 μηνών τότε κόρη της, όπου μίλησε για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί και ενθάρρυνε τους μεγαλύτερους ηλικιακά φίλους της μην «διστάζουν».

«Πάντα ήξερα ότι μια μέρα θα γινόμουν μητέρα, αλλά είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό», δήλωσε.

Όπως εξήγησε, απέκτησε μια «εντελώς ανιδιοτελή» στάση απέναντι στη μητρότητα και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το χάσμα ηλικίας 50 ετών ανάμεσα σε εκείνη και την κόρη της, ενώ παραδέχθηκε μάλιστα ότι ενθαρρύνει τις μεγαλύτερες φίλες της να κάνουν κι εκείνες παιδιά.

«Λέω σε όλες, κάντε το! Μην διστάζετε!», είπε.

Οι τσαμπουκάδες

Σύμφωνα με πηγές η Ναόμι Κάμπελ αντιμετώπιζε μερικά anger issues.

Δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις εκρήξεις θυμού της.

Συχνά, ξεσπούσε και μιλούσε άσχημα στο υπηρετικό προσωπικό ενώ χρειάστηκε να κάνει μερικές συνεδρίες με ψυχολόγο.

Διαβάστε ακόμη: Dolce&Gabanna - Βραδιά αστέρων στο Μιλάνο: Η Cher πήγε με το 38χρονο αγόρι της, εντυπωσίασε η σιλουέτα της Ντέμι Μουρ - Έκλεψε την παράσταση το σακάκι της Naomi (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η Σήλια Κριθαριώτη στο Παρίσι! Εντυπωσίασε με την haute couture κολεξιόν της - Το σόου "άνοιξε" η Ναόμι Κάμπελ! (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ