Pagoni Greek Flag Collection: Ο παγκοσμίου φήμης οίκος κοσμεί το InterContinental Athenaeum Hotel & γιορτάζει τα 91α γενέθλιά του !

Ο όμιλος εταιρειών Pagoni Maison des Cravates & Marianna Pagoni Moda, ο κορυφαίος οίκος ανδρικών, γυναικείων και παιδικών πολυτελών αξεσουάρ μόδας, γιορτάζει φέτος τα 91 χρόνια της δραστηριότητάς της μέσω της βιτρίνας του στο παγκοσμίου φήμης πολυτελές ξενοδοχείο ATHENAUM INTERCONTINENTAL στην Αθήνα.


Με ένα ειδικά σχεδιασμένο corner εντός του Intercontinental από την αρχιτέκτονα Ελευθερία Παπατζανάκη , η εταιρεία Pagoni εγκαινιάζει την μοναδική συνεργασία της με το διεθνούς φήμης ξενοδοχείο μέσω της αγαπημένης και ιδιαίτερα δημοφιλούς παγκοσμίως  "PAGONI Greek Flag Collection".

Η εν λόγω συλλογή θέτει στο επίκεντρό της την Ελληνική Σημαία, προσκαλώντας όλους τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τον τρόπο που ένα εθνικό σύμβολο υπερηφάνειας και σεβασμού αναδεικνύεται σε κομψοτέχνημα τέχνης και μόδας.


Σήμα κατατεθέν της “PAGONI Greek Flag Collection”, η οποία απαρτίζεται  από την ολομέταξη γραβάτα, το αντίστοιχο ολομέταξι μαντήλι πέτου  pochette, το ολομέταξο γυναικείο φουλάρι καθώς και τα αντίστοιχα μανικετόκουμπα, αποτελεί το επαναλαμβανόμενο μοτίβο της κυματιστής Ελληνικής Σημαίας το οποίο σχεδιάστηκε από την Μαριάννα Παγώνη με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.


Εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής, της ναυτιλίας, της τεχνολογίας, του αθλητισμού, των τεχνών, της επιστήμης και του πολιτισμού έχουν τιμήσει με την προτίμησή τους την εν λόγω συλλεκτική συλλογή σε κομβικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας.

Η “Greek Flag Collection” καθώς και οι υπόλοιπες συλλογές του οίκου είναι διαθέσιμες και στα φυσικά καταστήματα Pagoni:

  1. Ακαδημίας 16, Κολωνάκι – 210 - 3627649
  2. Σωτήρος Διός 20, Πειραιάς (Εντός του εμπορικού κέντρου «Κέντρον»)         210 - 4137710

Σχετικά με τον ‘Oμιλο Eταιρειών Pagoni:

Ο όμιλος εταιρειών Pagoni, Pagoni Maison des Cravates & Pagoni Moda, πιστός στην παράδοση που ξεκίνησε το 1933, συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας μοναδικές εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα μέσω του ανανεωμένου tailor-made B2B corporate τμήματός του.


Το εταιρικό τμήμα, ακολουθώντας  τις τελευταίες τάσεις της μόδας σχεδιάζει και κατασκευάζει αποκλειστικά οποιοδήποτε αξεσουάρ μόδας για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί σε ανταγωνιστικές τιμές, με την  διαχρονική ποιότητά που τον χαρακτηρίζει όλα τα χρόνια της επιτυχημένης πορείας του.

Δείτε ακόμη:Η γραβάτα made in Greece από τον οίκο Pagoni που φόρεσε ο Βασιλιάς Κάρολος - Με ελληνικές σημαίες! (φωτό)

Με την έμπειρη ματιά της τρίτης γενιάς και  ιδιοκτήτριας Μαριάννας Παγώνη και την καλλιτεχνική επίβλεψη της τέταρτης συνεχόμενης γενιάς και κόρης της Έλενας Σαμούχου - Παγώνη, η εταιρεία διατηρώντας πάντα τις ίδιες αρχές και το όραμα των ιδρυτών του Οίκου βαδίζει σε μια νέα εποχή, ενώ παράλληλα  εξακολουθεί να είναι ηγέτης στην αγορά και να προσφέρει μια μοναδική, προσωπική και ανανεωμένη εμπειρία στο εκλεκτό κοινό της.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ