Πριγκίπισσα Κέιτ: Το νέο πορτρέτο που παρουσίασε το Tatler Magazine - Δεν τρελάθηκαν οι Βασιλικοί θαυμαστές ... (φωτό)

Το περιοδικό την τιμά για τη δύναμη και την αξιοπρέπεια της

Με ένα ιδιαίτερο εξώφυλλο κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Tatler Magazine.

Το βρετανικό περιοδικό μας έδειξε ένα ιδιαίτερο πορτρέτο της πριγκίπισσας Κέιτ, με το οποίο εκφράζει τον θαυμασμό του για τη δύναμη και την αξιοπρέπεια της.

Ο πίνακας αυτός φιλοτεχνήθηκε από την Hannah Uzor.

Τον εμπνεύστηκε από ένα παλαιότερο δείπνο που είχε παραθέσει η Βασιλική οικογένεια στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, προς τιμήν του προέδρου της Νότιας Αφρικής Cyril Ramaphosa.

Το Νοέμβριο του 2022, το δείπνο σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο στη βασιλική καριέρα της Κέιτ και του Γουίλιαμ, καθώς ήταν το πρώτο τους ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η 42χρονη royal είχε μαγνητίσει όλα τα βλέμματα φορώντας ένα λευκό φόρεμα, διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους, από την αγαπημένη της Jenny Packham.

Διαβάστε ακόμη: Κέιτ Μίντλετον: Στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση ως πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ονειρικό φόρεμα & η τιάρα (φωτό - βίντεο)

Απογείωσε το look της με μία εντυπωσιακή κάπα, μία λαμπερή τιάρα και σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια της αείμνηστης πεθεράς της, πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα οποία αποτυπώνονται λεπτομερώς στον πίνακα της Uzor.

H Κέιτ Μίντλετον

Φυσικά, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η οποία έχει διαγνωσθεί με καρκίνο και το τελευταίο διάστημα απέχει από τα καθήκοντα της, καθώς πραγματοποιεί τακτικές θεραπείες δεν πόζαρε για το πορτρέτο.

Η καλλιτέχνης χρησιμοποίησε διαφορετικές φωτογραφίες για να αποτυπώσει το ακριβές αποτέλεσμα αλλά για πολλούς χρήστες αυτό δεν ήταν πολύ εντυπωσιακό.

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στο δείπνο του 2022:

Σχετικά με την προετοιμασία του πορτρέτου, η Uzor δήλωσε: «Όταν δεν μπορείς να συναντήσεις τον εικονιζόμενο αυτοπροσώπως, πρέπει να κοιτάξεις ό,τι μπορείς να βρεις και να συνδυάσεις τις ανθρώπινες στιγμές του που αποκαλύπτονται σε διάφορες φωτογραφίες: έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να στέκεται ή να κρατάει το κεφάλι ή τα χέρια του;". Έχει μια επαναλαμβανόμενη χειρονομία;

Η Κέιτ έχει πραγματικά ανταποκριθεί στον ρόλο της, έχει γεννηθεί γι' αυτό. Φέρει τον εαυτό της με τόση αξιοπρέπεια, κομψότητα και χάρη», δήλωσε η ίδια. Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι μαζί της τη χαρά της μητρότητας». 

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Τρυφερά ενσταντανέ με τα μονάκριβα πριγκιπόπουλα της - Μία διαφορετική γιορτή της μητέρας ...

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: "Πάει καλά", λέει ο διάδοχος του θρόνου, Γουίλιαμ για τη σύζυγό του που πάσχει από καρκίνο (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ