Συγκινητική στιγμή: Όρθιοι οι βουλευτές καταχειροκροτούν τον Craig Mackinlay - Επέστρεψε στα καθήκοντά του μετά τον ακρωτηριασμό χωριών και ποδιών, δείτε

Ο "βιονικός βουλευτής" του βρετανικού κοινοβουλίου,  Craig Mackinlay πίσω στη... δράση 

Ο βουλευτής των Τόρι, Craig Mackinlay μπήκε για πρώτη φορά στη Βουλή των Κοινοτήτων την Τετάρτη, μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ο Craig Mackinlay έπαθε σηψαιμία τον Σεπτέμβριο και για να σωθεί χρειάστηκε να του ακρωτηριάσουν όλα τα άκρα,

Εν μέσω συγκινητικών σκηνών, έγινε δεκτός στην αίθουσα βουλευτών από όλες τις πλευρές της Βουλής καθώς εκείνη την ώρα ήταν συνεδρίαση με "Ερωτήσεις του Πρωθυπουργού".

Ο "βιονικός βουλευτής" όπως των αποκαλούν μπήκε στην αίθουσα  με τη συνεδρίαση να σταματά και όλοι όρθιοι να τον χειροκροτούν για ώρα.

Ο Craig Mackinlay μιλώντας ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ που τον επισκέφθηκε πολλές φορές στο νοσοκομείο, καθώς και την οικογένειά του που ήταν στο θεωρείο και τον παρακολουθούσε.

Διαβάστε ακόμα: Η συγκινητική ιστορία του βρετανού Craig Mackinlay: Του ακρωτηρίασαν χέρια και πόδια λόγω σηψαιμίας - Ο «βιονικός βουλευτής» επέστρεψε στα καθήκοντά του (φωτό & βίντεο)


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ