Τζένιφερ Λόπεζ: Η άβολη ερώτηση δημοσιογράφου για το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ & η αποστομωτική απάντηση της 54χρονης σταρ (βίντεο)

Σε συνέντευξη σχετικά με τη νέα της ταινία

Στο επίκεντρο των τελευταίων ημερών βρίσκεται η Τζένιφερ Λόπεζ, λόγω του πιθανού διαζυγίου με τον σύζυγο της, Μπεν Άφλεκ.

Μέσα από σόλο εμφανίσεις πυροδοτούνται οι φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν.

Αυτό το διάστημα το πρόγραμμα της Λατίνας σταρ είναι γεμάτο, καθώς στις 25 Μαΐου θα κυκλοφορήσει η νέα της ταινία με τίτλο "Atlas" κι εκείνη ταξιδεύει αρκετά, ώστε να την προωθήσει.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της ήταν στο Μεξικό, όπου ήρθε αντιμέτωπη με ένα άβολο συμβάν.

«Είναι αλήθεια το διαζύγιό σας με τον Μπεν Άφλεκ; Ισχύουν αυτές οι φήμες;» ρώτησε ο άγνωστος δημοσιογράφος σε μια αίθουσα με έκπληκτους ρεπόρτερ. «Ποια είναι η αλήθεια; Για τον ισπανικό Τύπο, ποια είναι η αλήθεια;».

Αμέσως έσπευσε ο συμπρωταγωνιστής της Τζένιφερ Λόπεζ, Σιμού Λιού να απαντήσει: «Ok, δεν θα το κάνουμε αυτό. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά, το εκτιμούμε πραγματικά. Σας ευχαριστούμε» είπε ωστόσο η Λόπεζ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και σκύβοντας και κοιτώντας απευθείας τον δημοσιογράφο, απάντησε: «Μπορείς να κάνεις και καλύτερη ερώτηση από αυτήν».

«Έλα τώρα, μην το κάνεις αυτό, σε παρακαλώ» πρόσθεσε ο Λιού. «Αν θα μπορούσα να κλείσω με ένα πράγμα» συνέχισε ο ηθοποιός. «Η Τζεν είναι παραγωγός αυτής της ταινίας και ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ και για τον οποίο ο Στέρλινγκ συμμετείχε σε αυτή την όμορφη ταινία, είναι επειδή η Τζεν νοιάζεται. Και η Τζεν νοιάζεται για πράγματα όπως η εκπροσώπηση και η ποικιλομορφία και είναι αφεντικό».

instagram @justjared

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεισε τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας στους δημοσιογράφους στα ισπανικά: «Σας ευχαριστώ. Κανείς δεν με ρώτησε τίποτα στα ισπανικά, αλλά εντάξει». Στη συνέχεια, έστειλε ένα φιλί και χαμογέλασε καθώς οι παρευρισκόμενοι γελούσαν.

  • instagram @jlosgolden

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για την κρίση στο γάμο τους: Τζένιφερ Λόπεζ: Τι κι αν χωρίζει, εκείνη ποζάρει μέσα στην ολόλευκη ρόμπα της - Αποκαλυπτική χωρίς σουτιέν (φωτό-βίντεο)

Η σόλο εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στο κόκκινο χαλί - Πόζαρε περήφανη φορώντας τη βέρα της - Πιο αδύνατη από ποτέ (φωτό-βίντεο)

Μπεν Άφλεκ: Χωρίς βέρα - Τον επισκέφθηκε η πρώην σύζυγός του, Τζένιφερ Γκάρνερ στο νέο σπίτι που μένει μόνος του (φωτό)

Νέα κοινή εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ - Οι φήμες περί διαζυγίου δεν κοπάζουν - Ο ναρκισσισμός της σούπερ σταρ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ