Κρήτη: Ισόβια σε 32χρονο που βίαζε το 9χρονο κοριτσάκι της συντρόφου της - Το έσερνε με τη βία στο κρεβάτι όταν η γυναίκα πήγαινε για δουλειά

Από την ηλικία των 7 ετών, ο 32χρονος Πακιστανός χτυπούσε και κλωτσούσε το κοριτσάκι και μετά άρχισε να το βιάζει

Μαρτύρησε στα χέρια του 32χρονου συντρόφου της μητέρας του ένα 9χρονο κοριτσάκι, το οποίο πέρασε τα πάνδεινα κοντά του, τόσο σωματικά όσο και σεξουαλικά. 

Το κοριτσάκι ζούσε ένα μαρτύριο στα χέρια του 32χρονου συντρόφου της μητέρας του καθώς από 7 ετών το χτυπούσε άλλοτε με τα χέρια, άλλοτε με τα πόδια και κάποιες φορές με αντικείμενα που πετούσε κατά πάνω του.

Το Δεκέμβριου του 2022 το κοριτσάκι αποκάλυψε στη μητέρα του όσα περνούσε και φυσικά στη συνέχεια συνελήφθη και προφυλακίστηκε έως να δικαστεί.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου που εκδίκασε την υπόθεση επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στον 32χρονο από το Πακιστάν ο οποίος κακοποιούσε από την ηλικία των 7 ετών το κοριτσάκι της συντρόφου και άρχισε να το βιάζει από 9 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr η μητέρα έφευγε τη νύχτα για δουλειά καθώς εργαζόταν σε μπαρ και άφηνε το κοριτσάκι στο σπίτι με τον Πακιστανό σύντροφο της.

Ο 32χρονος Πακιστανός, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο, της σωματικής βλάβης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση αλλά και της σωματικής βλάβης σε βάρος συντρόφου καθώς ο 32χρονος Πακιστανός φέρεται συχνά-πυκνά να ξεσπούσε και κατά της μητέρας της 9χρονης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ