Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό - Υπερβολές στις σχέσεις μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό σχηματίζοντας τις πρωινές ώρες αντιθέσεις με την Αφροδίτη και τον Δία, δημιουργώντας τάση για υπερβολές στις σχέσεις μας. Σήμερα το απόγευμα Αφροδίτη και Δίας θα συναντηθούν εξάλλου μεταξύ τους σε μια σύνοδο στην τελευταία μοίρα του Ταύρου. Στις 10:24 θα σχηματίσει την τελευταία της όψη, το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και θα βγει για μια ώρα περίπου σε φάση κενής πορείας. Στις 11:24 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει την Πανσέληνο του Ιουνίου απέναντι ακριβώς από τον Ήλιο στους Διδύμους. Το τρίγωνο εκτός ζωδίου της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα μας κάνει κάπως ανήσυχους, μπερδεμένους, αλλά και με μια τάση να ωραιοποιούμε τα πράγματα. Ευτυχώς την κατάσταση σώζει το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που γειώνει την κατάσταση. Το ζώδιο του Τοξότη έχει την ενέργεια της περιπέτειας, της μεγάλης εικόνας της ζωής μας, των μακροπρόθεσμων στόχων. Ο Τοξότης στοχεύει ψηλά, ρίχνει το βέλος του μακριά και δεν ασχολείται με λεπτομέρειες. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτή για να οραματιστούμε το παρακάτω της ζωής μας και να κάνουμε σιγά-σιγά βήματα προς την κατεύθυνση που θέλουμε. Αν συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους στο μυαλό μας θα είναι πιο εύκολο και να τους υλοποιήσουμε, αλλιώς μπορεί να διασπείρουμε την ενέργεια μας σε πολλά και διαφορετικά πράγματα χωρίς να ολοκληρώνουμε κάτι. Διεθνείς σχέσεις, εξωτερική πολιτική, ανώτατη εκπαίδευση, τουρισμός και η εργασία που σχετίζεται με αυτόν, οι αεροπορικές εταιρείες και τα μακρινά ταξίδια, αλλά και τα θέματα της οικονομίας που συνδέονται με τα παραπάνω θέματα είναι κάποιοι από τους τομείς που μπορεί να απασχολήσουν την επικαιρότητα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο. Το βράδυ η Αφροδίτη αφού σχηματίσει σύνοδο με τον Δία, την πιο τυχερή όψη της μέρας, και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, την πιο ρομαντική όψη της μέρας, θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φυσά αέρας ανανέωσης με την Πανσέληνο στον Τοξότη που σας προσκαλεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε όσο πιο μακριά μπορείτε. Η Πανσέληνος δεν είναι δύσκολη για το δικό σας ζώδιο, εκτός αν έχετε άλλους πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύες) που μπορεί να ζορίσουν περισσότερο. Είναι η στιγμή να δείτε τα όνειρα σας, τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, να δείτε θέματα που αφορούν σπουδές, σεμινάρια, την επαγγελματική εξέλιξη σας και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές στη ζωή σας. Να μιλήσετε με φίλους που έχετε καιρό να βρεθείτε, να κάνετε όνειρα για μακρινά ταξίδια, να σκεφτείτε χωρίς να αυτοπεριορίζεστε πώς θα θέλατε να διαμορφωθούν οι εξελίξεις στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μια Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σε ένα ιδιαίτερο, πιο εσωτερικό, πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας μπορεί να νιώσετε ότι έρχονται στην επιφάνεια κάποια άγχη, καταπιεσμένα συναισθήματα, πιθανώς και αγωνίες για το μέλλον. Από την άλλη μπορεί το μέλλον των οικονομικών σας να σας δημιουργεί όλες αυτές τις ανησυχίες για την επόμενη μέρα, το οποίο είναι λογικό κάτω από τις ασταθείς συνθήκες που βιώνουμε. Προσπαθήστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και έχετε πίστη. Η Σελήνη σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας θα σταθεροποιήσει κάπως το συναίσθημα σας. Η δουλειά και η πειθαρχία θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Δεν υπάρχει λόγος φόβου. Το βράδυ η Αφροδίτη περνώντας στους Διδύμους θα δώσει έμφαση στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή Πανσέληνος δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές τις σχέσεις. Σημαντική είναι και η σχέση με το δικηγόρο, με το λογιστή μας, κλπ. Μια σχέση λοιπόν θα σας απασχολήσει περισσότερο ή μια σχέση θα φτάσει σε ένα σημείο καμπής που θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές για να συνεχίσει να υφίσταται. Οι αλλαγές μολονότι δεν σας τρομάζουν, από την άλλη δημιουργούν αρχικά αστάθεια στη διάθεσή σας μέχρι να ολοκληρωθούν. Αν διαπραγματεύεστε μια συμφωνία, αν κάνετε συζητήσεις επισημοποίησης μιας σχέσης, τότε η Πανσέληνος αυτή θα επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση. Ακόμη και στο δυσάρεστο σενάριο μιας ρήξης να θυμάστε ότι είναι μόνο για το καλό και την πρόοδο σας. Το βράδυ η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιό σας φέρνοντας ακόμη περισσότερη χαρά και θετικές στιγμές.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ