Winnie Harlow: Αγκαλιά με τον σύντροφο της στις Κάννες - Η 29χρονη καλλονή με τη λεύκη φόρεσε μία απίθανη δημιουργία Zuhair Murad (φωτό)

Διάσημος Λιβανέζος σχεδιαστής

Η Winnie Harlow και ο επί χρόνια σύντροφος της Kyle Kuzma επέστρεψαν δυναμικά στο κόκκινο χαλί του 77ου Φεστιβάλ των Καννών.

Το ζευγάρι παρακολούθησε, χθες (22/5) την πρεμιέρα του «Count of Monte Cristo».

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Πόζαραν αγκαλιά με τον αγαπημένο της και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ.

Το μοντέλο με καταγωγή από τον Καναδά επέλεξε μία καταπληκτική τουαλέτα με την υπογραφή του Λιβανέζου σχεδιαστή, Zuhair Murad.

Την είδαμε, λοιπόν, να αποθεώνεται μέσα στο μαύρο δαντελένιο φόρεμα με μωβ απλικαρισμένα άνθη και μακριά ουρά με διαφάνεια από τη συλλογή #ZMCouture Φθινόπωρο 2023.

Μία ολόσωστη επιλογή από την 29χρονη, καθώς αναδείκνυε άψογα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ασημένια περίτεχνα κοσμήματα στο λαιμό και στα αυτιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Winnie Harlow ήταν μόλις 4 ετών όταν διαγνώσθηκε με λεύκη, ένα χρόνιο αυτοάνοσο νόσημα που σταδιακά αφαιρεί τη μελανίνη από τον οργανισμό δημιουργώντας κατά τόπους αποχρωματισμούς στο δέρμα και προκαλώντας έντονες διχρωμίες.

instagram @justjared

Τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα αφού, η εν λόγω διχρωμία του δέρματός της γινόταν πολύ συχνά η αιτία να πέφτει θύμα bullying από συνομήλικους της οι οποίοι, ειδικά κατά τη διάρκεια των εφηβικών της χρόνων, την αποκαλούσαν «αγελάδα» ή «ζέβρα».


instagram @voguegreece

Ωστόσο, εκείνη δεν πτοήθηκε καταφέρνοντας να χαράξει μία αξιοζήλευτη καριέρα και να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα στο χώρο του μόντελινγκ.

Διαβάστε ακόμη: Τοpwoman η Chantelle Brown-Young - Η 19χρονη καλλονή με τη λεύκη που νίκησε τον ρατσισμό και μεσουρανεί σε διεθνείς πασαρέλες!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ