Sting: O νικητής της καλύτερης εμφάνισης στις Κάννες; Οι εσπαντρίγιες με τους φοίνικες & τα φλαμίνγκο που σχολιάστηκαν έντονα! (φωτό)

Δεν επέλεξε το κλασσικό σμόκιν

Ο Sting και η σύζυγός του Trudie Styler έκαναν μία stylish εμφάνιση στο 77ο Φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών.

Το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλυγουντ παρευρέθηκε στη Γαλλική Ριβιέρα και παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας "Parthenope" στις 21/5.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής έχουν κρατηθεί κρυφές, αλλά η παραγωγή λέει ότι η ταινία θα είναι μια «εξερεύνηση της αδυσώπητης αναζήτησης της ελευθερίας, μια ακόρεστη αγάπη για μια πόλη με αμέτρητα πρόσωπα και μυριάδες μορφές ίδιας της αγάπης».

Ο 72χρονος μουσικός ήταν ντυμένος με ένα navy blue μπλέιζερ και ασορτί λινό παντελόνι από την ιταλική μάρκα Kiton, γαλάζιο πουκάμισο και παπούτσια με τροπικά σχέδια!

Αυτά τα ιδιαίτερα υποδήματα ήταν τελικά εκείνα που τράβηξαν την προσοχή όλων και συζητήθηκαν!

Ο Sting επικεντρώθηκε στην άνεση - και στην πρωτοτυπία - με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες με μοτίβο φοίνικα και φλαμίνγκο.

instagram @parismatch
instagram @parismatch

Ταίριαξαν άψογα με το casual ντύσιμο του καλλιτέχνη, ο οποίος δεν επέλεξε το κλασσικό σμόκιν που γενικά απαιτείται για κάθε άντρα που περπατά στο κόκκινο χαλί των Καννών.

Δίπλα του η ηθοποιός, 69 ετών, φόρεσε ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα, σε συνδυασμό με μια χοντρή καφέ ζώνη και ασορτί clutch.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Sting και η Trudie είναι παντρεμένοι από το 1992 και είναι γονείς των Mickey, 39, Jake, 38, Eliot, 32, και Giacomo, 27.

Σε κάθε τους έξοδο μας δείχνουν ότι παραμένουν ερωτευμένοι ακόμη και μετά από 32 χρόνια γάμου!

Διαβάστε ακόμη: Ο Sting σε ένα απολαυστικό βίντεο με τον εγγονό του - ο μικρός έχει πάρει το ταλέντο του παππού στη μουσική

Διαβάστε ακόμη: Τι τρέχει με την υγεία του Sting; - Ακυρώνει την μια συναυλία μετά την άλλη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ