Κατερίνα Καινούργιου-Μαρία Ηλιάκη: Reunion για τις δύο φίλες - Μαζί σε βραβεία γαστρονομίας, παρών και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης (Φωτό)

Στην 7η απονομή των FNL Best Restaurant Awards

 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 7η απονομή των FNL Best Restaurant Awards, στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών, τη Δευτέρα 20 Μαΐου, αναδεικνύοντας τα καλύτερα εστιατόρια για το 2024.

Στη μεγαλύτερη γιορτή της γαστρονομίας που τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, 230 εστιατόρια από ολόκληρη την Ελλάδα διακρίθηκαν για την αριστεία τους, καταρτώντας και φέτος τη λίστα της ελίτ της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής.

Η λαμπερή Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία για άλλη μια χρονιά ανέλαβε το ρόλο της βασικής παρουσιάστριας της βραδιάς, κήρυξε την έναρξη της τελετής σε άκρως εορταστικό κλίμα, καλώντας στη συνέχεια στο βήμα τον Πάνο Δεληγιάννη. Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο ιδρυτής του The Food and Leisure Guide και εμπνευστής των βραβείων, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων τη συνεργασία με την Blue Marble -μεγάλου χορηγού της βραδιάς, όπως και το NBG Pay στο πλαίσιο μιας σειράς στοχευμένων ενεργειών βιωσιμότητας, αρχής γενομένης από τα Best Restaurant Awards 2024.

Ανάμεσα στα βραβεία που απονεμήθηκαν, το εστιατόριο Μύλος By The Sea στη Λέρο, όχι μόνο ανέβηκε στα τρία αστέρια αλλά κατέκτησε την πρώτη θέση στη νεοσύστατη The List 2024 by FNL Best Restaurant Awards που εγκαινιάστηκε φέτος και θα αποτελεί στο εξής την κορύφωση των βραβείων.

Στα υπόλοιπα ειδικά βραβεία, ο Scorpios ανακηρύχθηκε «Καλύτερο Μπαρ Εστιατορίου», ενώ το Nammos απέσπασε ειδική διάκριση ως το κορυφαίο Greek-Global Restaurant Brand. Το κοινό καταχειροκρότησε τον Χριστόφορο Πέσκια που βραβεύτηκε ως «Mentor & Pioneer Chef», και τον Στέλιο Παρλιάρο που διακρίθηκε ως «Mentor & Pioneer Pastry Chef», ωστόσο ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Ηλίας Μαμαλάκης παρέλαβε το φετινό βραβείο «Συνολικής Προσφοράς», με το αντίστοιχο βραβείο της «Προσφοράς στην Ελληνική Παράδοση» να απονέμεται στον Δημήτρη και τον Μιχάλη Μαυρίκο. «Restaurant Manager of the Year» ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, και «Wine Director of the Year» ο Γιάννης Καρακάσης MW, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στα 7 χρόνια του θεσμού, ένα εστιατόριο πέτυχε την ανώτατη αξιολόγηση των τεσσάρων αστεριών: το Etrusco.

Την τελετή απονομής ακολούθησε το καθιερωμένο food party, στο περιστύλιο του Ωδείου, με εκλεκτά εδέσματα υπό την επιμέλεια του catering Δειπνοσοφιστήριον, και δημιουργίες βραβευμένων Chef από το Tudor Hall, το Nikkei, το Napul’e, αλλά κι ένα Caviar bar από την Kaviari Paris, ενώ τα γλυκά έφεραν την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου. Οι 600 και πλέον εκλεκτοί καλεσμένοι, πρωταγωνιστές της εστίασης, του επιχειρείν, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν τα ποτά των υποστηρικτών της βραδιάς: τη σαμπάνια Moët & Chandon, το malt whisky The Macallan, τα Negroni cocktails της Campari, τα κρασιά της Trinity Wines, τις μπίρες Craft, τον καφέ Taf και τα ανθρακούχα νερά Δουμπιά. Ήταν μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά με την καλύτερη επίγευση!

Μεταξύ των παρευρισκόμενων είδαμε και την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πόζαρε μαζί με την πρώην συνάδελφο της Μαρία Ηλιάκη.

Οι δύο γυναίκες διατηρούν φιλικές σχέσεις κι έχουν μοιραστεί όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές.

Πόζαραν με ασπρόμαυρα looks, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Super Κατερίνα" πόνταρε σε λευκή maxi φούστα και δαντελένιο κορμάκι, ενώ η Μαρία επέλεξε μαύρη ολόσωμη φόρμα με λευκή κοντομάνικη μπλούζα.

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας, Φίλιππος Τσαγκρίδης, με τον οποίο διατηρεί επίσης καλές σχέσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ