Glamorous δείπνο στον Λευκό Οίκο! Με αστραφτερή μπλε τουαλέτα γεμάτη ζαφείρια η Jill Biden - Οι λαμπεροί καλεσμένοι που ξεχώρισαν (φωτό)

Σημαντικά ονόματα από το χώρο της πολιτικής και του Χόλυγουντ

Χθες (23/5) το βράδυ ο πρόεδρος της Κένυας Γουίλιαμ Ρούτο και η Πρώτη Κυρία Ρέιτσελ Ρούτο τιμήθηκαν με κρατικό δείπνο στον Λευκό Οίκο.

Αυτό σηματοδοτεί το έκτο επίσημο δείπνο κατά τη διάρκεια της Κυβέρνησης Μπάιντεν και το πρώτο σε ηγέτη της Αφρικής από τότε που ο George Bush υποδέχτηκε τον John Kufuor (πολιτικός στη Γκανά) το 2008.

Έτσι, λοιπόν, είδαμε το Προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ σε ρόλο οικοδεσπότη να φιλοξενούν δεκάδες καλεσμένους προκειμένου να απολαύσουν μία ευχάριστη βραδιά με γαστρονομικό χαρακτήρα.

Για την περίσταση, η Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε μία φανταστική μπλε βραδινή τουαλέτα γεμάτη ζαφείρια που τις προσέδιδαν την απόλυτη λάμψη.

Είχε maxi γραμμή και off-shoulder style αναδεικνύοντας άψογα τη λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της 72χρονης.

Η υπέροχη αυτή δημιουργία ήταν κεντημένη στο χέρι από τον Sergio Hudson.

instagram @voguemagazine

Στο πλάι της, ο Τζο Μπάιντεν, πόνταρε στο διαχρονικό black&white tuxedo με παπιγιόν.

Η λίστα των καλεσμένων περιλάμβανε 500 σημαντικά ονόματα από το χώρο της πολιτικής και του Χόλυγουντ.

Kenya's President William Ruto White House State Visit

Μπιλ & Χίλαρι Κλίντον

instagram @voguemagazine

Natalie Biden & Rafael Hajjar

instagram @voguemagazine

Naomi Biden &Peter Neal

Μεταξύ εκείνων είδαμε τον Μπιλ με τη Χίλαρι Κλίντον, τον ηθοποιό Sean Penn, την Melinda Gates, τον κιθαρίστας Don McLean αλλά και αρκετά από τα μέλη της οικογένειας του Προέδρου Μπάιντεν συμπεριλαμβανομένου του γιου του, Χάντερ, των εγγονών του Ναόμι Μπάιντεν και Φίνεγκαν Μπάιντεν, της  Σάρα Μπάιντεν.

Διαβάστε ακόμη: Glamorous δείπνο στον Λευκό Οίκο! Με αστραφτερή τουαλέτα γεμάτη ζαφείρια η Jill Biden - Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Διαβάστε ακόμη: Το Χόλιγουντ στο πάρτι του Λευκού Οίκου: Με υπέροχες τουαλέτες η Jennifer Garner & η κόρη της, η Chrissy Teigen, η Julia Louis-Dreyfus (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ