«”Κρέμασε” την επιχείρηση, άφησε χρέη, χάθηκαν χρόνια φιλίας»: Τι αποκαλύπτει πρώην συνεργάτιδά της Βάσως Μαζωνάκη - «Το ξέρουμε χρόνια ότι είχε πρόβλημα ο Γιώργος» (βίντεο)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, προσπαθεί να «διασφαλίσει την περιουσιακή του κατάσταση» λένε οι δικηγόροι του στην κόντρα με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη

Πρώην συνεργάτιδα της Βάσως Μαζωνάκη μίλησε στον ANT1 και στο «Πρωινό» για την επιχείρηση που διατηρούσε η αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη, την οποία εγκατέλειψε αφήνοντας οικονομικές εκκρεμότητες.

«Συντελέσαμε σε μια κοινή επιχείρηση, αποφάσισε να φύγει “κρεμώντας” εμένα και την επιχείρηση αυτή. Απαίτησε να πάρει τα λεφτά τα οποία δεν μπορούσαν να επιστραφούν γιατί ήταν σε λειτουργεία η επιχείρηση.

Άφησε χρέη στην επιχείρηση φεύγοντας και όταν τέθηκε θέμα από εμένα για την εκκαθάριση, το τι δόθηκαν, το τι έξοδα υπάρχουν και το τι θα πρέπει να δώσει, τελικά αποχώρησε γιατί δεν σύμφερε να δώσει τα λεφτά αυτά που υποτίθεται υπήρχαν σαν έξοδα», ανέφερε πρώην συνεργάτιδα της Βάσως Μαζωνάκη.

«Πήγε να τα διεκδικήσει λέγοντας πως αυτά τα χρήματα μου τα δάνεισε, όχι ότι στήσαμε μια επιχείρηση. Εγώ απέδειξα ότι στήσαμε μια επιχείρηση. Χαθήκανε χρόνια φιλίας», είπε για τη στενή φιλία που διατηρούσε με την αδελφή του τραγουδιστή

«Το ξέρουμε χρόνια ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν προβλήματα», κατέληξε για τα δύο αδέλφια.


Τα ασφαλιστικά μέτρα και η απάντηση της Βάσως Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά της αδερφή του, την οποία δεν κατονομάζει το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, αναφέρει όμως ότι «η αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.»

Την απάντηση της Βάσως Μαζωνάκη στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εις βάρος της ο αδερφός της, Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα δύο αδέρφια που ήταν κάποτε αχώριστα, βρίσκονται σε διαμάχη το τελευταίο διάστημα, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη η «μείζονα αντιδικία» με την αδελφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, αφορά «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Κατά την ανακοίνωση, μάλιστα, την Τετάρτη, «έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Το θέμα σχολιάστηκε από την εκπομπή «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μιλά με τις δύο πλευρές και να αποκαλύπτει τι έχουν σκοπό να κάνουν από εδώ και στο εξής.

«Αυτή τη στιγμή, η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα για αυτή την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιαστεί με την αδερφή του, ούτε στις δικαστικές αίθουσες, ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μην φτάσουν στα δικαστήρια», είπε η παρουοσιάστρια.

Στη συνέχεια, παρουσίασε την πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, καθώς ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο της. «Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα, θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι. Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής», πρόσθεσε.


Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρου Μαντά:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ