Χαμάς: Πατέρας & γιος ομολογούν ατάραχοι τις φρικαλεότητες που διέπραξαν - «Ο πατέρας μου τη βίασε, μετά εγώ & όταν τελειώσαμε, την σκότωσε» (βίντεο)

«Σε κάθε σπίτι όπου βρίσκαμε κάποιον, είτε τον σκοτώναμε είτε τον απαγάγαμε», λένε οι τρομοκράτες της Χαμάς.

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για ό,τι έζησαν οι Ισραληνοί όμηροι που αιχμαλωτίστηκαν, βιάστηκαν και δολοφονήθηκαν από τους τρομοκράτες της Χαμάς κατά τη διάρκεια της επιδρομής της 7ης Οκτωβρίου.

Το νέο υλικό που έχει έρθει στην δημοσιότητα για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ συγκλονίζει…

Ένας  τρομοκράτης της Χαμάς και ο έφηβος γιος του ομολογούν με κυνικό τρόπο στους Ισραηλινούς ανακριτές πώς βίασαν διαδοχικά μια γυναίκα και στη συνέχεια την εκτέλεσαν στις 7 Οκτωβρίου.

Ο 47χρονος Τζαμάλ Χουσεΐν Άχμαντ Ράντι και ο 18χρονος γιος του, Αμπντάλα, συνελήφθησαν από τον ισραηλινό στρατό στη Λωρίδα της Γάζας πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο πατέρας είπε ότι βρήκε μια γυναίκα που «ούρλιαζε» και «έκλαιγε» σε ένα σπίτι στο κιμπούτς Νιρ Οζ, μια κοινότητα κοντά στα σύνορα Ισραήλ-Γάζας.

«Έκανα αυτό που έκανα, τη βίασα», είπε αδιάφορα.«Την απείλησα με το όπλο μου για να της βγάλω τα ρούχα, θυμάμαι ότι φορούσε τζιν σορτσάκι, αυτό είναι όλο», πρόσθεσε.

Ο Τζαμάλ ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τι συνέβη στη γυναίκα μετά τον βιασμό, αλλά ο έφηβος γιος του είπε στον ανακριτή ότι ο πατέρας του σκότωσε το θύμα που ήταν απελπισμένο.

«Ο πατέρας μου τη βίασε, μετά τη βίασα εγώ, μετά ο ξάδερφός μου και μετά φύγαμε, αλλά ο πατέρας μου σκότωσε τη γυναίκα αφού τελειώσαμε με τους βιασμούς της», είπε ο Αμπντάλα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Διαβάστε ακόμα: CNN: Γιατί Ιρλανδία, Ισπανία, Νορβηγία αναγνώρισαν Παλαιστινιακό κράτος - Ο φόβος των τρομοκρατικών ομάδων

Σοκάρουν και περιγραφές τους…

«Σε κάθε σπίτι όπου βρίσκαμε κάποιον, είτε τον σκοτώναμε είτε τον απαγάγαμε», είπε. Από τους 400 κατοίκους του κιμπούτς Νιρ Οζ, τουλάχιστον 20 σκοτώθηκαν στις 7 Οκτωβρίου και 80 απήχθησαν. 

«Στο πρώτο σπίτι βρήκα μια γυναίκα και τον σύζυγό της τους βάλαμε φωτιά και τους σκοτώσαμε... ήταν γύρω στα 40».

Τα ανατριχιαστικά βίντεο από τις συνεντεύξεις του Τζαμάλ και του Αμπντάλα κυκλοφόρησαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι αηδιασμένοι θεατές παρατήρησαν πόσο άνετα και οι δύο άνδρες μιλούσαν για τις φρικαλεότητες που έκαναν.

Διαβάστε ακόμα: Η Αγιελέτ Λεβί κάνει παγκόσμια έκκληση: «Η καρδιά μου είναι με την κόρη μου» εκλιπαρεί για τη ζωή της - Να έρθουν όλοι σπίτι τώρα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ