Νέλλη Γκίνη: «Η μοναξιά είναι αρρώστια» - «Όταν έχασα την αδερφή μου, για 15 μέρες δεν είχα βγει ούτε στο παράθυρο» (βίντεο)

«Εμένα με σήκωσαν οι φίλοι & η οικογένειά μου από το σκοτάδι», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η αγαπημένη μας και κορυφαία ηθοποιός Νέλλη Γκίνη μίλησε για το πώς διαχειρίζεται τη μοναξιά, αλλά και την περίοδο που βίωνε την απώλεια της αδερφής της.

Η Νέλλη Γκίνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας, Vita» σε μια συζήτηση για την «επιδημία της μοναξιάς».

Η ηθοποιός ανέφερε: «Εγώ τα πάω πολύ καλά με την μοναξιά. Υπήρξαν και διαστήματα που χρειαζόμουν βοήθεια. Όταν το επιλέγω, μου αρέσει, γιατί κάνω πολύ ωραία πράγματα και δεν το αφήνω με ρίξει».

Δείτε το βίντεο


Διαβάστε ακόμα: Νέλλη Γκίνη: Ο ανείπωτος πόνος για τον θάνατο της αδελφής της - «το 90% των Ελλήνων έχουμε κατάθλιψη»

Η ηθοποιός όμως μίλησε για μία μεγάλη απώλεια που έζησε: «Πριν δύο χρόνια έχασα την αδελφή μου αλλά τότε δεν ήθελα τίποτα, είχα κλειστά τα πάντα, φίλοι και συγγενείς προσπαθούσαν να κάνω κάτι αλλά εγώ δεν ήθελα. Δεν ήθελα να φύγω από αυτό και εκεί κατάλαβα πως η μοναξιά είναι αρρώστια».

Τέλος, πρόσθεσε: «Αγαπώ πάρα πολύ τη ζωή και πάντα ήμουν πολύ αισιόδοξη και θετικό άτομο. Τελικά με σήκωσαν οι φίλοι και η οικογένειά μου από το σκοτάδι. Είχαν περάσει 15 ημέρες και δεν είχα βγει ούτε στο παράθυρο αλλά τότε δεν το καταλάβαινα».

Διαβάστε ακόμα: Βαρύ πένθος για την Νέλλη Γκίνη - 'Εχασε την πολυαγαπημένη της αδερφή (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ