Madonna: «Παρελθόν» έκανε τον 30χρονο πυγμάχο σύντροφό της - «Αυτή τη στιγμή η σχέση τους δεν είναι εφικτή & έχουν ψυχρανθεί τα πράγματα» (φωτό)

Ήταν ένα χρόνο μαζί.

εκρηκτική Madonna χώρισε με τον 30χρονο σύντροφό της Josh Poper μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Σύμφωνα με την βρετανική Sun, η 65χρονη «Βασίλισσα» της Pop και ο 30χρονος προπονητής πυγμαχίας, δυσκολεύονταν να βρουν χρόνο ο ένας για τον άλλον κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Celebration» της Madonna.

«Η Μαντόνα δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου τον Τζος για μήνες, επειδή το πρόγραμμά της ήταν τόσο ταραχώδες. Τα πράγματα απλά "ξεφούσκωσαν"» δήλωσε μια πηγή στη βρετανική Sun.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για έναν ήσυχο χωρισμό, τονίζοντας ότι το κλίμα ανάμεσά τους είναι καλό και δεν έχει προηγηθεί κάποιος τσακωμός. 

Διαβάστε ακόμα: Madonna: Με country look πήγε στην έκθεση ζωγραφικής του γιου της, Rocco - Το cowboy καπέλο & το σικ βεραμάν κουστούμι (φωτό)

«Αυτή τη στιγμή η σχέση τους δεν φαίνεται να είναι εφικτή και έχουν ψυχρανθεί τα πράγματα, αλλά παραμένουν φίλοι» πρόσθεσε το ίδιο άτομο που γνωρίζει τη Μαντόνα και τον Πόπερ.

Για την ιστορία, το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Μάρτιο του 2023. Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του «νέου της αμόρε» στα βραβεία Grammy, η τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες με τον Πόπερ στα stories της στο Instagram. 

Ο Πόπερ με τη σειρά του ανέβασε στα social media μια ομαδική φωτογραφία από το γυμναστήριο του που τον έδειχνε να αγκαλιάζει την τραγουδίστρια. 

Διαβάστε ακόμα: Madonna & Kylie Minogue σε ένα υπερθέαμα! Ξεσήκωσαν το πλήθος τραγουδώντας μαζί το θρυλικό τραγούδι «I Will Survive» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ