Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Νέο ασπρόμαυρο πορτραίτο του ζευγαριού - Θα εκτεθεί στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου (φωτό & βίντεο)

Η προστάτιδα της Εθνική Πινακοθήκης είναι η Πριγκίπισσα Κέιτ.

Κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε, ειδικά αυτή την περίοδο που ο Βασιλιάς Κάρολος και η Πριγκίπισσα Κέιτ «παλεύουν» με τον καρκίνο, είναι το πορτραίτο του Πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ στη μόνιμη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης του Λονδίνου.

Να σημειωθεί ότι η προστάτιδα της Εθνική Πινακοθήκης είναι η Πριγκίπισσα Κέιτ.

Την είδηση αποκάλυψε ο Misan Harriman, ο οποίος έχει γίνει ο αγαπημένος φωτογράφος του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ.

Δημοσίευσε μερικές εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον δείχνουν να υπογράφει τη φωτογραφία με το μήνυμα: «Είμαι ταπεινός και περήφανος που ανακοινώνω ότι το πορτρέτο του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ είναι πλέον μέρος της μόνιμης συλλογής της Εθνικής Πινακοθήκης. Τολμήστε να ονειρευτείτε παιδιά!».

Η φωτογραφία τους δείχνει να κρατιούνται χέρι-χέρι και να κοιτούν στο βάθος.

Διαβάστε ακόμα:  Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Επέστρεψαν στην βάση τους, στο LA - Με άψογο travel look η Δούκισσα & bronze flats(φωτό & βίντεο)

Η Εθνική Πινακοθήκη διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές πορτραίτων στον κόσμο, που εκτείνεται στους τελευταίους έξι αιώνες.

Ο κ. Harriman είναι ένας παγκοσμίως διάσημος φωτογράφος που έγινε ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που τράβηξε εξώφυλλο της βρετανικής Vogue στα 104 χρόνια ιστορίας του περιοδικού.

Ο φωτογράφος αυτός είναι ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Χάρι και της Μέγκαν και συχνά καλείται να καλύψει ιδιωτικά τη δουλειά τους.

Το πορτραίτο:

Ήταν ο μόνος φωτογράφος που προσκλήθηκε από το ζευγάρι για να καλύψει το πρόσφατο ημί-βασιλικό tour τους στη Νιγηρία.

Εκπρόσωπος της Εθνικής Πινακοθήκης είπε: «Δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για την προβολή του έργου και, καθώς μόλις παραδόθηκε, θα πρέπει να περάσει από τη διαδικασία καταλογογράφησης προτού διατεθεί στον ιστότοπό μας»

Διαβάστε ακόμα: Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Γιορτάζουν 6 χρόνια γάμου - Ας θυμηθούμε την θρυλική τελετή & τις iconic εμφανίσεις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ