Θραύση έκανε η Έλλη Κοκκίνου στο J2US – Η μωβ σέξι λαμπερή τουαλέτα – Αυτά είναι τα πιο hot ζευγάρια που «σάρωσαν» χθες (βίντεο)

Ποιο ζευγάρι είναι το αγαπημένο σας;

Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και Φειδίας Ηροδότου ή Πηνελόπη Αναστασοπούλου και  Ίαν Στρατής;

Τα πάντα έγιναν χθες στο επεισόδιο του Just the 2 of us!

Αρχικά η εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου τραγούδησε και αποθεώθηκε! 

Η τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό με τη φωνή της στο 13ο live του φαντασμαγορικού σόου!

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Φορούσε ένα εκπληκτικό μωβ αστραφτερό maxi φόρεμα, το οποίο της ταίριαζε φανταστικά!


Να υπενθυμίσουμε ότι η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε απόψε στο πλατό στη θέση της Καίτης Γαρμπή ως κριτής.

Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και Φειδίας Ηροδότου

O Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και ο Φειδίας Ηροδότου ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και ερμήνευσαν το «Η Καρδιά Με Πηγαίνει Εμένα», του Αντώνη Ρέμου.

«Είστε πολύ ωραίο ζευγάρι, εκφραστικοί, πάρα πολύ ωραίοι», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

«Τα παιδιά έχουν τον δικό τους τρόπο να με σαγηνεύουν πάνω στη σκηνή. Το είπατε υπέροχα, με το σωστό αίσθημα. Τρελαίνομαι με εσάς τους δύο!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Διαβάστε ακόμα: Συγκίνηση στο J2US: Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε πρόταση γάμου on air στην τραγουδίστρια, Σοφία Κουρτίδου – Ξέσπασαν σε δάκρυα Σταυροπούλου & Βανδή (βίντεο)

«Το σόου σας είναι πολύ ωραία, δύο πράγματα που μου έλειψαν είναι γιατί δεν κοιτάζεστε στο τραγούδι ποτέ; Σωτήρη πρέπει να κοιτάξεις να μην κουνάς και τα δύο χέρια ποτέ μαζί, παραπέμπει σε τροχονόμο παρά σε τραγουδιστή. Φτάσαμε στο 13ο Live γιατί υπήρχε πολυλογία στα χέρια και τις κινήσεις που αφαιρεί από το ωραίο της φωνής σου», ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Είστε πάρα πολύ καλοί», είπε η Δέσποινα Βανδή, ενώ το ζευγάρι συγκέντρωσε 40 βαθμούς!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου και  Ίαν Στρατής

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής ερμήνευσαν στο σημερινό live του J2US, το You Give Love A Bad Name και ξεσήκωσαν το κοινό!

«Αν μπορούσα και παραπάνω βαθμολογία θα έβαζα. Αυτό που είδα είναι επαγγελματικό, Πηνελόπη είναι πάνω σου το τραγούδι. Έχεις έκταση, όγκο, είσαι σταθερή, έχεις τσαμπουκά. Με άφησες άφωνη. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ίαν σε θαυμάζω από την πρώτη φορά που σε άκουσα», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

«Μπήκατε στα χωράφια και βγάλατε σοδειά χωρίς χημικά. Απλά εσείς, το ταλέντο σας, η όρεξή σας», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Δεν με ενδιέφερε καθόλου να σας ακούσω, γιατί με το που είδα τι θα τραγουδήσετε είπα πάρτε το δεκάρι και πάμε παρακάτω. Ας σας πάμε κατευθείαν τελικό! Ίαν κάθε φορά που σε βλέπω εντυπωσιάζομαι. Είσαι ένας ωραίος γκόμενος, αλλά κάνει ότι σου έρθει, το βρίσκω τέλειο. Στη σκηνή βγαίνει η φωνή από παντού. Για όσο έχουμε Just θα σας σκέφτομαι πάντα», τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

«Είστε υπέροχοι! Ήταν μεγάλη στιγμή αυτή. Με εντυπωσίασες πολύ Πηνελόπη με τον όγκο της φωνής και η χρήση της δύναμης από τον Ίαν που το κάνει σαν το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Αν έλειπε κάτι, επειδή εσείς γεννάτε την απαίτηση για τελειότητα, είναι μια δόση απόγνωσης. Υπάρχει ένα μικρό μαύρο σημείο, αλλά είναι λεπτομέρεια που το θέλει στο αριστούργημα και είστε αριστούργημα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ το ζευγάρι συγκέντρωσε 40 βαθμούς.

Εσάς ποιο ζευγάρι ήταν το αγαπημένο σας;

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή: Το νέο Barbie look που μας θύμισε την Megan Fox - "Εκρηκτική" εμφάνιση με σούπερ μίνι φόρεμα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ