Ο μυστικός γάμος του Κώστα Καραφώτη: Ποια είναι η καλλονή Κάτια Μάνου που του «έκλεψε» την καρδιά; – Παντρεύονται σήμερα (φωτό & βίντεο)

2,5 χρόνια μαζί και πήραν την μεγάλη απόφαση!

Παντρεύεται ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης με την σύντροφό του, Κάτια Μάνου μετά από 2,5 χρόνια.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφός του παντρεύονται σήμερα.

Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά, καθώς ο γάμος τους θα γίνει στο Κολωνάκι χωρίς να έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες της μεγάλης στιγμής του ζευγαριού.

Ποια είναι η καλλονή Κάτια Μάνου;

Η Κάτια Μάνου, είναι ιδιοκτήτρια σχολής χορού στα Τρίκαλα, ενώ έχει κι εκείνη καλλιτεχνική φλέβα. Αγαπά τη ζωγραφική και ειδικότερα, τα πορτραίτα.

Η Κάτια Μάνου ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και τον χορό. Κάνει μαθήματα pilates σε συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη.

Αν και δεν έχει σχεδόν καθόλου κοινές αναρτήσεις με τον Κώστα Καραφώτη, η Κάτια Μάνου έχει αναφέρει τον σύντροφό της σε πρόσφατη δημοσίευση. Πριν από περίπου δύο μήνες, πόζαρε στον φακό του τραγουδιστή, κάτι που έκανε γνωστό η ίδια στη λεζάντα, γράφοντας στα αγγλικά: «Όταν ποζάρω για τον Κώστα μου δεν χρειάζεται φίλτρο».

Διαβάστε ακόμα: Θύμα κλοπής (ξανά) ο Κώστας Καραφώτης

Πιο παλιά όμως, η Κάτια Μάνου είχε ανεβάσει στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στη φωτογραφία, ποζάρουν οι δυο τους πάνω από ένα σκάφος και η Κάτια Μάνου έγραψε στη λεζάντα της εικόνας: «Όταν δυο άνθρωποι που ζουν μαζί, κοιτάζουν με αμοιβαία συναισθήματα στην ίδια κατεύθυνση… τότε η ζωή τους τα φέρνει όλα… δεξιά».

karafotisi3

Να ζήσουν!

Διαβάστε ακόμα: «Μένουμε Ελλάδα» του Πάνου Αμαραντίδη «Μη μου ξυπνάς το παρελθόν…» με τον Κώστα Καραφώτη στο El Convento Del Arte

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ