Made in Greece το Figaro Fashion - Περίτεχνα prints & ρούχα με λεπτομέρειες για γυναίκες με εκλεπτυσμένο γούστο (φωτό)

Δείτε όλη τη νέα συλλογή για τη σεζόν

Η FIGARO FASHION ιδρύθηκε το 1982 από τον Κωνσταντίνο και Μαργαρίτα Σαββίδη. Ξεκίνησε και παρέμεινε μέχρι και σήμερα μια εταιρεία παραγωγής και πώλησης ενδυμάτων. Από τα πρώτα χρόνια καθιερώθηκε στην ελληνική αγορά με αιχμή την μοναδικότητα και την ποιότητα των πλεκτών δημιουργιών. Η σφραγίδα αυτή ήταν αποτέλεσμα της μακρόχρονης εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας στο συγκεκριμένο είδος γυναικείας ένδυσης.

Διατηρώντας αυτή την κληρονομιά και ανταποκρινόμενη στις μεταβολές της Ευρωπαϊκής αγοράς εμπλούτισε την συλλογή της κάθε σεζόν δημιουργώντας πια ένα total look με σχέδια και υλικά που κάνουν κάθε συλλογή να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Η ποιότητα των πρώτων υλών, η επιμέλεια στην κατασκευή ενδυμάτων, οι ξεχωριστοί χρωματισμοί και οι αμέτρητοι συνδυασμοί ρούχων είναι αυτά που κάνουν κάθε συλλογή της Figaro να ισορροπεί εξαιρετικά ανάμεσα στην ιδιαιτερότητα και την εμπορικότητα.

DESIGN.. AND MORE

Η δημιουργία 4 συλλογών κάθε χρόνο (2 βασικές για κάθε σεζόν και από μια Flash) που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 250 μοναδικούς κωδικούς, εξασφαλίζουν μεγάλη ποικιλία ειδών και σύγχρονο στυλ.

Ταυτόχρονα η εταιρεία επενδύει στο προφίλ της μέσα από εξαιρετικούς καταλόγους κάθε σαιζόν οι οποίες προωθούνται μέσα από το site της εταιρείας, από προωθήσεις στην τηλεόραση αλλά και μέσα από τη συνεπή παρουσία στα social media.

Η εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο ιδιόκτητο χώρο στην Αν. Θεσσαλονίκη 2500 τ.μ, όπου γίνεται ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η διανομή των προϊόντων. Απασχολεί 26 άτομα και 5 αποκλειστικά συνεργεία παραγωγής.


Διαθέτει 2 showrooms και χώρους χονδρικής πώλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 3 καταστήματα λιανικής σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, καθώς και 5 καταστήματα τα οποία προμηθεύει αποκλειστικά σε Πάτρα, Κω, Λευκωσία και Λεμεσό. Το δίκτυο πελατών αριθμεί 230 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

LOOK INTO THE FUTURE

Στα άμεσα πλάνα της εταιρείας είναι η συμμετοχή σε εκθέσεις μόδας του εξωτερικού την ανάπτυξη δικτύου πώλησης σε χώρες της Ευρώπης, καθώς και η ενδυνάμωση του δικτύου πελατών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια όπως και η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου λιανικής.

Στον τομέα του σχεδιασμού και της παραγωγής η εξέλιξη είναι μια δια- χρονική διαδικασία με επενδύσεις σε σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και cad αλλά το σημαντικότερο, στην επιλογή έμπειρων και δημιουργικών συνεργατών.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ: figaro.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ