Συγκινημένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πανηγύρισε μαζί με τα παιδιά του το 7ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο του Παναθηναϊκού, (φωτό & βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός η Νο1 ομάδα στην Ευρώπη στο μπάσκετ δεν άφησε ασυγκίνητο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 και κατάφερε να γίνει το απόλυτο αφεντικό στον μεγάλο τελικό της Euroleague, κατακτώντας το τρόπαιο για το 2024, όντας πλέον η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας του στο Βερολίνο και παρακολούθησε από απόσταση «αναπνοής» τη... μάχη της ομάδας του.

Ο ίδιος μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα και την απονομή, μαζί με την κόρη του έδειξε τα 7 που έχει κατακτήσει η ομάδα και σήκωσε το τρόπαιο μαζί με τον γιο του.

6234780_2

Δείτε ακόμα: Γιάννης Στάνκογλου, «πράσινος ως το κόκαλο»: Πανηγυρίζει τρελαμένος τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού - Τραγουδά και χορεύει, δείτε βίντεο

6234670

 

Μετά το τέλος του αγώνα και την κατάκτηση της έβδομης EuroLeague, ο ιδιοκτήτης των «πράσινων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στη NOVA, τονίζοντας με νόημα: «Άλλοι μετράνε σερί νίκες, βολές, συμμετοχές στα Final Four, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός! Το Κύπελλο δεν αφιερώνεται πουθενά, είναι της ομάδας. Το άγχος την ώρα του αγώνα ήταν μεγάλο, η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Βγάλαμε δύναμη και τα καταφέραμε! Σήμερα γιορτάζουμε! Θα σκεφτούμε μετά τους τελικούς».

6234779

Μάλιστα η EuroLeague ανέβασε βίντεο με τη στιγμή που Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνειδητοποίησε πως ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο και να το συνοδεύει με τη λεζάντα «η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι πήρες το 7ο αστέρι».  

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκό είναι συγκινημένος.

Διαβάστε ακόμα: Viral βίντεο, o Εμανουέλ Μακρόν, συγχαίρει οπαδούς του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού - «Μπράβο, συγχαρητήρια» είπε και τους χειροκρότησε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ