«Χτυπάει το τηλέφωνο από τον Ίαν και μου λέει "Το είδες;"» - Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει πώς αντέδρασε στο σχόλιο του Ψινάκη στο J2US (βίντεο)

Ο manager είχε κάνει guest εμφάνιση

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε Είδον" βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η γνωστή επιχειρηματίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που είχε προκληθεί με τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για εκείνη στην guest εμφάνιση του στο J2US.

Αρχικά, η Μαίρη Συνατσάκη είπε το εξής: «Το έβλεπα στο Web TV που έχει μια μικρή χρονοκαθυστέρηση. Ξεκινάει η πρώτη φράση του κ. Ψινάκη που λέει «δεν σε συμπαθούσα λόγω της γυναίκας σου» και χτυπάει το τηλέφωνό μου από τον Ίαν. Μου λέει «το είδες;» και λέω «το βλέπω αυτή τη στιγμή»….»


«Αρχικά, το θεωρώ άδικο για εκείνον (σ.σ. για τον Ίαν Στρατή)…  Το θεώρησα εντελώς λάθος στιγμή και λάθος χώρο. Όλο λάθος να αναφερθούν σε εμένα, λες και… Όπως δεν μου αρέσει να μιλάνε για μια γυναίκα σαν προέκταση του άνδρα της, έτσι δεν μου αρέσει να μιλάνε και για έναν άνδρα σαν προέκταση της γυναίκας του. Τι παλαιολιθικό στερεοτυπικό ήταν!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε ακόμη: Νανά Παλαιτσάκη για το "σόου Ψινάκη" - "Αν δηλαδή κατέβαζε το παντελόνι & το σώβρακο του διπλανού του δεν θα ήταν κακοποίηση - Τότε τι είναι;" (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Είδαμε το υπέροχο ζεύγος, Ίαν Στρατή & Μαίρη Συνατσάκη στο κέντρο της Αθήνας – Με pilot καπέλο η influencer και casual style (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ