Η Νανά Παλαιτσάκη αποκαλύπτει: «Στα τέσσερά μου χρόνια ήθελα να με φωνάζουν... Κώστα» (βίντεο)

Τι σχολιάζει για τα παιδικά της χρόνια στην εκπομπή της ΕΡΤ

Στον καναπέ της εκπομπής "Στούντιο 4" κάθισε η Νανά Παλαιτσάκη.

Η δημοφιλής δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τη μητέρα της και στο πως προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή σαν παιδί.

«Μικρή ήμουν ένα αλητάκι, το οποίο δεν ήταν προσαρμοσμένο στην αισθητική της μητέρας μου. Η μητέρα μου δεν είχε βγει ποτέ με άβαφτο νύχι. Δεν είχε κυκλοφορήσει με τα μαλλιά ανακατωμένα. Ήταν πάντα μία κοκέτα, καμία σχέση με εμένα», ανέφερε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.


«Μία εποχή είχα κάνει μια τεράστια ιστορία για να μου δείξει ενδιαφέρον. Είχα δει σε ένα περιοδικό μια διαφήμιση, ένα αγοράκι που ήταν βρόμικο και έπλεναν το μπλουζάκι του με ένα απορρυπαντικό και γινόταν καθαρό και χαμογελαστό. Και λέω "τι ωραίο αγοράκι, εγώ γιατί να μην είμαι έτσι;". Και το έλεγαν αυτό το παιδάκι Κωστάκη, και λέω εγώ "ωραία, γιατί να μην με λένε Κώστα;". Και τους μαζεύω στο σπίτι και τους λέω "από σήμερα θα με φωνάζετε Κώστα Παλαιτσάκη". Ήμουν 3μιση - 4 χρονών. Έβγαλα όλες τις χάντρες από τα παπούτσια μου, είπα ότι δεν ξαναφορέσω φούστα, γέμιζα τα πόδια μου με λάσπες και έλεγα "εμένα με λένε Κώστα Παλαιτσάκη"», αφηγήθηκε η ίδια.

«Ο παππούς μου και οι δικοί μου το πήραν στα αστεία, μια χαρά οι άνθρωποι αντέδρασαν. Η μαμά μου ανησύχησε και με πήγε πρώτα στον παιδίατρο, και μετά σε έναν άλλο που, προφανώς, ήταν ψυχίατρος, στο Κολωνάκι. Αυτό κράτησε μέχρι που πήγα στην Α΄ δημοτικού. Ερωτεύτηκα τότε ένα αγοράκι στο σχολείο, και μου είπε στο διάλειμμα ότι θέλει να με παντρευτεί. Και έτσι άλλαξα, γιατί υπήρχε πρόταση γάμου! Όλο αυτό ήταν για να μου δώσει η μαμά μου σημασία», εξήγησε στη συνέχεια η δημοσιογράφος. 

Διαβάστε ακόμη: "Καταπέλτης" η Νανά Παλαιτσάκη για τη Eurovision: "Ήταν η χειρότερη παρουσίαση που θα μπορούσαμε να έχει η Ελλάδα" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Νανά Παλαιτσάκη για το "σόου Ψινάκη" - "Αν δηλαδή κατέβαζε το παντελόνι & το σώβρακο του διπλανού του δεν θα ήταν κακοποίηση - Τότε τι είναι;" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ