Πριγκίπισσα Στεφανί: Στα 59 κορμάρα! - Ποζάρει με μαγιό για το brand της κόρης της – Η «ατίθαση» Royal θυμήθηκε τα νιάτα της (φωτό & βίντεο)

Η κόρη της αείμνηστης Γκρεις Κέλι  ήταν μοντέλο και έχει ποζάρει για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας.

Η αδελφή του Πρίγκιπα Αλβέρτου και της Πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, η Πριγκίπισσα Στεφανί είναι η royal που δεν κάνει τόσες δημόσιες εμφανίσεις.

Τώρα την εντοπίσαμε να επιστρέφει στο ρόλο μοντέλου στην ηλικία των 59 ετών και μάλιστα όχι μόνη της, αλλά με την κόρη της.

Η κόρη της αείμνηστης Γκρεις Κέλι έχει ποζάρει για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, ήταν η μούσα μεγάλων οίκων και αποτελούσε για δεκαετίες την fashionista της πριγκιπικής οικογένειας.

Η 59χρονη Πριγκίπισσα τώρα ποζάρει με αυτοπεποίθηση για την νέα unisex συλλογή του fashion brand της κόρης της, Πολίν Ντουκρουέ, Alter Designs.

Μάλιστα, η κόρη της Στεφανί, εκτός από την μητέρα της, επιστράτευσε και άλλα μέλη της οικογένειας για να πρωταγωνιστήσουν στην καμπάνια της, όπως τον αδελφό της, Λουί και την σύζυγό του, την αδελφή της Καμίλ Γκοτλιέμπ, τον εξώγαμο γιο του Πρίγκιπα Αλβέρτου, Αλεξάντερ και τον πατέρα της, Ντανιέλ.

Η Στεφανί του Μονακό ποζάρει με την κόρη της

Στη συνέχεια, η Πολίν μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες όπου ποζάρει μόνο με τη μητέρα της. 

Μαμά και κόρη φορούν γαλάζια crop top και μαύρο παντελόνι και κρατιούνται χέρι-χέρι.

«Μητέρα και κόρη. Στεφανί και Πολίν», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Στεφανί, στα 59 της χρόνια, δείχνει το καλογυμνασμένο της σώμα και αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός.

Διαβάστε ακόμα: H πριγκίπισσα Camille κόρη της Stephanie του Μονακό με τουαλέτα μωβ του ονείρου από τον Zuhair Murad - Η τοπ εμφάνιση στο Red Cross Ball (φωτό - βίντεο)

Η «ατίθαση» Πριγκίπισσα

Για την ιστορία, η Πριγκίπισσα Στεφανί ήταν η μικρότερη κόρη του Πρίγκιπα Ρενιέ Γ΄ του Μονακό και της Αμερικανίδας ηθοποιού Γκρέις Κέλι.

Ήταν «ατίθασο» παιδί, της άρεσε να προκαλεί, ήταν μοντέλο, τραγουδίστριά και φιλάνθρωπος. 

Η Στεφανί έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει τρία παιδιά, ενώ είναι πολύ κοντά και με τα ανιψάκια της. Να σημειωθεί ότι έχει βαπτίσει τον Αντρέα Κασιράγκι, τον μεγαλύτερο γιο της αδελφής της Καρολίνας.

Ο πρώτος γάμος ήταν με τον σωματοφύλακά της, Ντανιέλ Ντουκρουέ το 1992.

Με τον Ντεκρουέ, η Στεφανί απέκτησε δύο παιδιά, τον Λουί και την Πολίν. Χώρισαν όμως γιατί την απατούσε. 

Στις 15 Ιουλίου 1998 η Στεφανία γέννησε το τρίτο της παιδί, την Καμίλ.

Δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομα του πατέρα της.

Αυτό το γεγονός απέκλεισε την Καμίλ από την γραμμή διαδοχής του θρόνου του Μονακό.

Διαβάστε ακόμα: Γενέθλια έχει η πιο άτακτη πριγκίπισσα του κόσμου – Η Στεφανί του Μονακό έγινε 59- Οι ρυτίδες από τα δράματα ζωής (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ