Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποφυλακίζεται η γυναίκα που της έριξε βιτριόλι - «Όταν ένας άνθρωπος πήγε να σε σκοτώσει & δεν το μετάνιωσε, είναι ανησυχητικό» (βίντεο)

«Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, δεν μου είναι πολύ ευχάριστο», συμπλήρωσε.

Η Έφη Κακαράντζουλα, η γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι πριν από 4 χρόνια στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, αποφυλακίζεται σε λίγο καιρό.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράστηκε τις σκέψεις της γύρω από αυτό το ζήτημα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» .

Αρχικά για την κατηγορούμενη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε ότι παραμένει αμετανόητη για τις πράξεις της. Πιο αναλυτικά, δήλωσε: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, δεν μου είναι πολύ ευχάριστο δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής. Πολύ δύσκολο συναίσθημα αλλά αν το σκεφτείς με τη λογική ότι ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει κυριολεκτικά για να σε σκοτώσει μία δύο και τρεις και πέντε φορές και δεν έχει μετανιώσει παρόλο που έχει συλληφθεί και έχει περάσει δύσκολα στη φυλακή. Αν όλα αυτά δεν τον έχουν κάνει να μετανοήσει, τότε ναι ανησυχώ».

Όσο για το εφετείο από την πλευρά της κατηγορουμένης, η Ιωάνα Παλιοσπύρου εξήγησε: «Ο στόχος της είναι να μειώσει την ποινή της» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι: «Δεν βρίσκω λογική πάνω σε αυτό». Ακόμη, αναφέρθηκε στην αγωγή που θα κάνει στα αστικά δικαστήρια για να λάβει την αποζημίωση που δικαιούται. Όσο για τα χρήματα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε: «Δεν θέλω προσωπικά χρήματα, Θέλω να πάνε στο ίδρυμά μου προς υποστήριξη των εγκαυματιών».


Διαβάστε ακόμα: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξομολογείται: «Η ζωή μου χωρίζεται πριν και μετά από την επίθεση - Δεν κρατάω θυμό για αυτήν τη γυναίκα» (βίντεο)

Σε ερώτηση αν είχε στήριξη από κάποιον στη ζωή της, μετά την επίθεση, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τον άντρα που ήταν στο πλευρό της.  «Μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι που από πολύ νωρίς βρέθηκε κάποιος άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και πραγματικά μου έδειξε την αγάπη και τον έρωτά του, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για μένα, που τότε δεν μπορούσα να το ζήσω και να το ευχαριστηθώ εκατό τοις εκατό, όμως ήταν εκεί. Πλέον δεν είναι στη ζωή μου, ήρθαν έτσι τα πράγματα, που δεν είναι» ανέφερε.

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πόσο πόνο έχω βιώσει; - Πόσες μάχες έδωσα;» - «Η ζωή πάντα νικάει» - 4 χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ