Βασίλης Καρράς: Σε ποια δύο πρόσωπα μοιράζεται η περιουσία των 10 εκατ. ευρώ - Τι αναφέρει η διαθήκη του τραγουδιστή (βίντεο)

Η περιουσία του Βασίλη Καρρά εκτός από καταθέσεις, ακίνητα περιλαμβάνει και πνευματικά δικαιώματα

Ο θάνατος του Βασίλη Καρρά πριν από πέντε μήνες είχε συγκλονίσει όχι μόνο τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά όλους τους Έλληνες.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, μετά από, ένα χρονικό διάστημα αν υπάρχει διαθήκη, αυτή ανοίγεται από το Ειρηνοδικείο.

Για πρώτη φορά έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες από τη διαθήκη του σπουδαίου τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή στα τέλη Δεκεμβρίου.

Δείτε ακόμα: Όταν ο Βασίλης Καρράς σταμάταγε το τραγούδι, δάκρυζε από το ενθουσιασμένο κοινό & του γύρναγε το μικρόφωνο: Νύχτα ξελογιάστρα, καψούρα, άρχοντας… (βίντεο)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η περιουσία του ερμηνευτή ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ και τα δύο άτομα που την κληρονομούν, είναι η σύζυγός του, Χριστίνα, και η κόρη του, Ειρήνη.

Δείτε ακόμα: Vintage pic: Ο νεαρός Βασίλης Καρράς επί σκηνής - Το «βλαχάκι από το χωριό» κατέβηκε στην Αθήνα για να τον ανακαλύψουν...

Αναλυτικά, η διαθήκη του περιλαμβάνει:

  • Τη μονοκατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης
  • Το «χωριό της Ειρήνης»
  • Το κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας
  • Το παραθαλάσσιο εξοχικό του
  • Ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα
  • Τραπεζικές καταθέσεις
  • Τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του, τα οποία για τα επόμενα 50 χρόνια ανήκουν στη σύζυγό του


Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς: «Όταν τα χρόνια σου περάσουν» – Με το αγαπημένο της τραγούδι, τον αποχαιρέτισε η σύζυγός του, Χριστίνα (βίντεο)

Δείτε ακόμα: Με μπουζούκια αποχαιρέτησε η Θεσσαλονίκη τον άρχοντα της νύχτας: Με μάτια βουρκωμένα & τραγούδια στα χείλη το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά - Λύγισε η γυναίκα του (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ