Μάριος Φραγκούλης: Επιστρέφει στην σκηνή μετά το τροχαίο ατύχημα - Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία συναυλίας με τη Γιώτα Νέγκα (φωτό)

Που θα τους δούμε;

Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής Μάριος Φραγκούλης την περασμένη εβδομάδα είχε ένα τροχαίο ατύχημα και έτσι ανέβαλε την προγραμματισμένη συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα στις 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, καθώς χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει.

Λίγες ημέρες μετά και ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία της συναυλίας των δύο καλλιτεχνών, οι οποίοι αυτή τη φορά θα δώσουν ραντεβού με το κοινό τον Σεπτέμβριο στο Θέατρο Βράχων. 

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα, συνοδευόμενοι στη σκηνή από δώδεκα δεξιοτέχνες σολίστες μουσικούς, έρχονται την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη για να ερμηνεύσουν τόσο τραγούδια – σταθμούς από τη δισκογραφία τους, όσο και κορυφαία τραγούδια μεγάλων συνθετών και ερμηνευτών που διάλεξαν με αγάπη και ενθουσιασμό.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάριος Φραγκούλης στο νοσοκομείο: Αναβάλλεται η συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα - Ατύχημα για τον αγαπημένο ερμηνευτή

Πληροφορίες συναυλίας

Η προπώληση ξεκίνησε: ticketservices.gr

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων

35€ Α Ζώνη

28€ Β Ζώνη

22€ Γ Ζώνη

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου

Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Διαβάστε ακόμα: Σιδερένιος! – Ακυρώνονται οι συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη με την Γιώτα Νέγκα – Τι ανακοίνωσε ο ίδιος μετά το τροχαίο ατύχημα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ