''Είμαι άφραγκος συγγραφέας βιβλίων'' λέει Γιώργος Σούκουρης που η κα Ξουλίδου κατηγορεί ότι ήθελε να την δωροδοκήσει!

''Άνθρακας'' αποδεικνύεται ο «κουμπαράς» του Γιώργου Σούκουρη, του βορειοηπειρώτη ανασφάλιστου συγγραφέα ιστορικών βιβλίων, ο οποίος προσπάθησε να δωροδοκήσει τη βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου όπως η ίδια ισχυρίστηκε, προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Σούκουρης με μπαράζ τηλεοπτικών του εμφανίσεων αποποιήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ και ότι κανείς δεν του υπέδειξε να πει κάτι εναντίον του Π. Μελά. Είπε πως ήταν καθαρά προσωπικές του απόψεις και διέψευσε τον εαυτό του λέγοντας πως έκανε λάθος στα σημεία στίξης.

Στην ουσία πρόκειται για έναν βορειοπειρώτη συγγραφέα ιστορικών βιβλίων όπως ο ίδιος συστήνεται ο οποίος κατάφερε μέσω της συνομιλίας του στο facebook με την κ. Ξουλίδου να... τινάξει στον αέρα τη διαδικασία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Παράλληλα ο κ. Σούκουρης ισχυρίζεται ότι είναι ανασφάλιστος («δεν έχω ούτε σύνταξη ούτε ασφάλεια»), ενώ είπε ακόμη ότι «αν είχα λεφτά από τη ΝΔ, στην κ. Ξουλίδου θα τα έδινα; Εγώ δεν έχω μία στην τσέπη μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ