ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τάρτα με κρέμα βανίλιας και σάλτσα βερίκοκο – λαχταριστή λιχουδιά από τον Γιάννη Λουκάκο - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
17 Αύγουστος 2017 - 2:15μμ
ΥΛΙΚΑ Για την τάρτα 400 γρ. ζύμη τάρτας, προψημένη Κρέμα βανίλιας, κρύα Σάλτσα βερίκοκο Για την κρέμα βανίλιας 480 γρ. γάλα 2 τμχ....
Τα παραδοσιακά ρεβίθια με λιαστές ντομάτες, φρέσκο κρεμμύδι, δυόσμο και φέτα μας φτιάχνει ο Γιάννης Λουκάκος - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
17 Αύγουστος 2017 - 10:00πμ
ΥΛΙΚΑ Για τη σαλάτα •    700 γρ. ρεβίθια μαγειρεμένα •    140 γρ. πιπεριές κόκκινες, ψητές, κομμένες σε μικρά καρέ •    140 γρ. ντομάτα...
Καλοκαιρινές φακές με χταπόδι και λαχανικά μαγειρεύει η Αργυρώ - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
16 Αύγουστος 2017 - 12:00μμ
Ένας μοναδικά πρωτότυπος και πεντανόστιμος τρόπος να μαγειρέψετε χταπόδι! Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε
Κεφτεδάκια όχι όπως όπως: με ούζο με κύμινο με μεράκι και με πατάτες - φυσικά  ο Άκης Πετρετζίκης στο βίντεο  - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
16 Αύγουστος 2017 - 9:00πμ
Συστατικά Για τη σως •    300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό •    ξύσμα από 1 λεμόνι •    1 κ.σ. ελαιόλαδο •    2 κ.σ. δυόσμο •    αλάτι...
Κορμός σοκολάτας με καρυδόψιχα ολόκληρη & φιστίκι Αιγίνης: χωρίς μίξερ ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει το αγαπημένο γλυκό - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
15 Αύγουστος 2017 - 11:30πμ
Συστατικά •    250 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ •    195 γρ. biscotti με φιστίκι Αιγίνης (τα μπισκότα του Άκη) •    100 γρ. καρυδόψιχα...
Υπερτροφές α λα ελληνικά! Από τις σταφίδες Κορίνθου και το αυγοτάραχο ως την κάπαρη και τον κρόκο Κοζάνης - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
15 Αύγουστος 2017 - 9:45πμ
Η επιστροφή στον υγιεινό τρόπο ζωής τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει την σημασία των superfoods
Άπαικτα ρολά γλώσσας με μπέικον και αχνιστά πράσα από τη Ντίνα Νικολάου - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
14 Αύγουστος 2017 - 9:00μμ
Αν μας δυσκολεύουν στο τηγάνισμα οι οδοντογλυφίδες με τις οποίες θα στερεώσουμε τα ρολάκια, μπορούμε να τις παραλείψουμε και να δέσουμε...
Η super κινόα μας αδυνατίζει: Να λοιπόν και πώς να την μαγειρέψουμε  - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
14 Αύγουστος 2017 - 10:30πμ
Ολοένα και περισσότεροι ανακαλύπτουν τις ευεργετικές της ιδιότητες αλλά και την ευχάριστη γεύση της.
Μια απίθανη σολομόπιτα ανοιχτή με χόρτα μας φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video
14 Αύγουστος 2017 - 9:15πμ
Πολύ ωραία ιδέα για πρώτο πιάτο σε ένα επίσημο κάλεσμα. 

Σελίδες