Έρχονται μπόρες και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, πάρτε ομπρέλες και ντυθείτε καλά - Στους 18 βαθμούς ο υδράργυρος στην Αττική!

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα:

Αττική

Αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα τις νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα έχουν σήμερα κυρίως η κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα έχουν σήμερα Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος. Από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα στην Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τη νύχτα στη δυτική Κρήτη θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τη νύχτα θα ενταθούν θα έχουν σήμερα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα Βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Ο καιρός τη Δευτέρα

Με νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές και ισχυρές καταιγίδες ξεκινά η εβδομάδα, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Βελτίωση του καιρού αναμένεται το απόγευμα στα βορειοδυτικά. Στα νοτιοανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά στα 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, οι οποίοι από το απόγευμα θα ενισχυθούν και τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ