Ποια σταρ του Χόλιγουντ ασφάλισε τα εντυπωσιακά της πόδια για 1 εκατ. δολλάρια! (φωτό)

Oι περισσότεροι άνθρωποι συνηθίζουν να ασφαλίζουν τα σπίτια τους, τ' αυτοκίνητά τους, τους χώρους εργασίας, άντε και τα έργα τέχνης τους, ενώ οι σελέμπριτι προτιμούν να φυλάνε μέλη του σώματός τους.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι συνηθίζουν να ασφαλίζουν τα σπίτια τους, τ' αυτοκίνητά τους, τους χώρους εργασίας, άντε και τα έργα τέχνης τους, οι σελέμπριτι προτιμούν να φυλάνε μέλη του σώματός τους.


Χάιντι Κλουμ, πόδια. Τα δύο δυνατά του στοιχεία προστατεύει το μοντέλο για να περπατάει ήσυχο στις πασαρέλες. Το ένα ωστόσο αξίζει 155.000 ευρώ λιγότερα γιατί έχει μια ουλή στο γόνατο. «Επρεπε να με εξετάσουν στο Λονδίνο. Ενας ασφαλιστής ήρθε και επιθεώρησε τα πόδια μου», δήλωσε

Οι σταρ του Χόλιγουντ θεωρούν σκόπιμο να απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες ώστε να καλύψουν με συμβόλαια τα μέλη που θεωρούν πιο κρίσιμα για τη δουλειά τους και σε περίπτωση βλάβης ή ακόμα και απώλειάς τους να μπορέσουν να εισπράξουν μια αρκετά μεγάλη αποζημίωση. Η τρέλα αυτή άρχισε τη δεκαετία του '40 από την ντίβα της βιομηχανίας του θεάματος Μπέτι Γκραμπλ, η οποία ασφάλισε τα εντυπωσιακά πόδια της για 1 εκατ. δολάρια (778.000 ευρώ). Εκτοτε, δεν είναι λίγοι αυτοί που ακολούθησαν το παράδειγμά της.


Κιθ Ρίτσαρντς, χέριαΓια να μη μείνει άνεργος ο κιθαρίστας των Rolling Stones φρόντισε να ασφαλίσει και τα δύο του χέρια. Οταν ρωτήθηκε για τους όρους του συμβολαίου, αναφώνησε: «Αυτά είναι η δουλειά μου».


Τζένιφερ Λόπεζ, οπίσθιαΤο βαρύ πυροβολικό της που την έκανε ανδρική φαντασίωση φρόντισε η λατίνα τραγουδίστρια. Ετσι, σε περίπτωση τραυματισμού ή φυσικής γήρανσης, θα έχει οικονομικά οφέλη ώστε να μπορέσει να τα αποκαταστήσει.


Ντόλι Πάρτον, στήθοςΠλούσια τα ελέη της τραγουδίστριας της κάντρι και άρα μεγάλο το συμβόλαιο. Αν και αρχικά είχε ασφαλίσει για 223.000 ευρώ τον κάθε μαστό, όταν τοποθέτησε επιθέματα σιλικόνης για να φτάσει το μέγεθος 40 DD, η αξία τους κυριολεκτικά εκτινάχθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ