Greek Mythos τα γούρια Λαλαούνη & Ζολώτα: Τον Μινωικό σφραγιδόλιθο για θετική ανάπτυξη -Η Κενταυρία για επούλωση των πληγών της περασμένης χρονιάς!

To γούρι του πολυτελούς οίκου για το 2014 εμπνέεται από σφραγιδόλιθο της Ύστερης Μινωικής περιόδου που βρέθηκε στην Κνωσσό. 

Η αέναη κίνηση της διπλής σπείρας συμβολίζει τη συνεχή ροή ανάπτυξης και θετικής εξέλιξης της ζωής και μας ωθεί να την ακολουθήσουμε. Συνδυάζεται υπέροχα η έννοια του κοσμήματος μαζί με την ευχή για δημιουργία και αρμονία στις ζωές των αγαπημένων μας προσώπων.

Η διπλή σπείρα διατίθεται σε χρυσό 18Κ, ασήμι 925ο είτε στο συνδυασμό χρυσού με ασήμι. Ας μεταφέρουμε, λοιπόν, με το κάθε κόσμημα το μήνυμα της εσωτερικής αναζήτησης και αυτοβελτίωσης αφήνοντας το δικό μας θετικό αποτύπωμα στον κόσμο για το νέο έτος!

Η Centaurea ή Κενταύρια, φυτό με ποικίλες θεραπευτικές ιδιότητες και σύμβολο ίασης για πολλούς λαούς, πήρε το όνομά της από τον σοφό Κένταυρο Χείρωνα. Σύμφωνα με τον μύθο, στη μάχη εναντίον των Τιτάνων, ο Ηρακλής τραυμάτισε κατά λάθος τον Χείρωνα στο πόδι, ο οποίος χρησιμοποίησε την Κενταύρια για να σταματήσει το δηλητήριο της Λερναίας Ύδρας με το οποίο ήταν ποτισμένο το βέλος.

Ο οίκος ZOLOTAS εμπνέεται από τη Centaurea και τα 15 απαράμιλλης ομορφιάς πέταλά της, και παρουσιάζει το Γούρι Αγάπης 2015 που έρχεται να ιάνει τις αμυχές του προηγούμενου έτους και να ανθίσει στις καρδιές μας σαν λουλούδι χαράς και ελπίδας. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ