Το συγκλονιστικό μήνυμα της κόρης του κυβερνήτη του χαμένου Airbus της Air Asia: ''Πατέρα γύρνα πίσω, σε χρειάζομαι!'' (Φωτό)

«Μπαμπά γύρνα σπίτι. Σε χρειάζομαι». Τα συγκινητικά αυτά λόγια ανήκουν στην Angela Ranastianis, την 22χρονη κόρη του κυβερνήτη του χαμένου αεροσκάφους της Air Asia.

Τη στιγμή που οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, που αγνοείται από την Κυριακή, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, η 22χρονη Angela έστειλε μήνυμα στον πατέρα της μέσω κοινωνικού δικτύου Path, εκλιπαρώντας τον να γυρίσει πίσω: «Μπαμπά γύρνα σπίτι. Σε χρειάζομαι». Γύρνα μπαμπά μου σε εμένα. Μπαμπά γύρνα πίσω, πρέπει να συναντηθούμε».

Η Angela που είναι η μεγαλύτερη κόρη του πιλότου δημοσίευσε και μια φωτογραφία μαζί με τον πατέρα της, σε ανέμελες οικογενειακές στιγμές. Ο κυβερνήτης έχει και έναν γιο, πολύ μικρότερο σε ηλικία από την Angela.

Ο κυβερνήτης της πτήσης QZ8501, είχε περισσότερες από 20.000 ώρες στον αέρα, εκ των οποίων 6.100 ήταν με την Air Asia. Λέγεται μάλιστα, ότι πρόκειται για έναν έμπειρο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος κατά το παρελθόν πετούσε με μαχητικά F-16 πριν γίνει πιλότος της πολιτικής αεροπορίας.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ