Την εγκατέλειψε ο άντρας της ενώ είναι έγκυος στο 12ο παιδί: "Mε απατούσε από την πρώτη στιγμή!"

Η μητέρα που ονομάστηκε «αναπαραγωγική μηχανή» αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο άπιστος σύζυγος της την παράτησε, ενώ ήταν έγκυος στο 12ο παιδί της.

Η 32χρονη Σερίλ Πράντχαμ από το Γκράβεσεντ του Κεντ, παίρνει περίπου 38.000 λίρες το χρόνο σε επιδόματα τέκνων, φορολογικές ελαφρύνσεις και στεγαστικό επίδομα με τον 30χρονο σύζυγο της Ρόμπερτ. Ωστόσο η ίδια λέει ότι θα προτιμούσε να ζει ως ανύπαντρη μητέρα από το να συνεχίσει να ζουν μαζί του. Μιλώντας στο Sunday People δήλωσε: «Με έχει απατήσει περισσότερες από δέκα φορές και τα πράγματα πήγαιναν στραβά από πολύ νωρίς. Δύο εβδομάδες πριν το γάμο μας με απατούσε ήδη. Εκείνη την εποχή ήμουν οκτώ μηνών έγκυος με το πρώτο γιο μας, τον Λεόν και ένιωσα ότι δεν είχα καμία επιλογή παρά να προχωρήσω με αυτό. Ηταν ένα λάθος, αλλά ήμουν αφελής που πίστευα ότι θα αλλάξει μετά το γάμο»

«Ημουν απελπισμένη να έχω μια σταθερή οικογενειακή ζωή και να παρέχω στα παιδιά ένα σπίτι με τη μαμά και τον μπαμπά - κάτι που εγώ δεν είχα ποτέ, αλλά πάντα λαχταρούσα.» προσθέτει. Η Πράντχαμ που έκανε το πρώτο της παιδί όταν ήταν μόλις 17 ετών, ζει με επιδόματα και δηλώνει περήφανη που έχει 11 παιδιά: «Δεν είναι δικό μου λάθος που κάνω τόσα παιδιά. Η κοινωνία φταίει που δίνει τόσο εύκολα τα επιδόματα. Πάντα ήθελα να κάνω μεγάλη οικογένεια και είναι υπέροχο να είμαι μαμά, ξέροντας ότι μπορώ και να τα συντηρήσω» Το ζευγάρι, παράλληλα με τα επιδόματα που λαμβάνει, δουλεύουν και οι δύο 20 ώρες την εβδομάδα φροντίζοντας ηλικιωμένους.

Οσο για τις σχέσεις περί χωρισμού και απιστίας, ο κύριος Πράντχαμ έχει αντίθετη άποψη. Μιλώντας επίσης στο Sunday People κατηγόρησε τη σύζυγο του ως ψεύτρα και δήλωσε ότι οι εξωσυζυγικές του σχέσεις έγιναν όταν το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Παράλληλα κατηγόρησε από την πλευρά του τη σύζυγο του αναφέροντας ότι «έχει κάνει πράγματα με άλλους πίσω από την πλάτη μου και δε μου επιτρέπει να βλέπω τα παιδιά. Δε την εγκατέλειψα όπως λέει. Χωρίσαμε επειδή είναι έγκυος με το μωρό κάποιου άλλου....»

Πηγή: telegraph.co.uk

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ