Kι όμως και τα ζώα έχουν τα λούσα τους - Δείτε πώς ζουν έξι από αυτά και θα ζηλέψετε! (Φωτό)

Όταν κάποιος διαθέτει δισεκατομμύρια και ταυτόχρονα είναι φιλόζωος φροντίζει και το αγαπημένο του κατοικίδιο – που μπορεί να «κυμαίνεται» από ένα «απλό» ψάρι έως ένα άλογο κούρσας – να ζει μέσα στην απόλυτη πολυτέλεια.

Μία πολυτέλεια που πιθανώς πολύ λίγοι από τους εμάς τους κοινούς θνητούς θα βιώσουμε.

Σκυλόσπιτο-κάστρο
Θα πρέπει πραγματικά να λατρεύεις τον σκύλο σου, εάν είσαι πρόθυμος να δαπανήσεις 25.000 δολάρια για να του αγοράσεις ένα τέτοιο σπίτι, στο οποίο, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα... μπει ποτέ. Η εταιρεία La Petite Maison ειδικεύεται στην κατασκευή τέτοιων πολυτελών σπιτιών για σκύλους, με τις τιμές τους να ξεκινούν από 10.000 και να φθάνουν στις 25.000 δολάρια.

Ντουζιέρα σε μέγεθος «μινιατούρας»

Το σκυλί ενός δισεκατομμυριούχου δεν μπορεί να πλένεται όπως αυτά των κοινών θνητών. Έτσι ο υπερήφανος ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει να προσφέρει στον «καλύτερο του φίλο» μία μίνι-ντουζιέρα. Ιδιαίτερα οι πλούσιοι Αμερικανοί (και φιλόζωοι) λατρεύουν αυτές τις κατασκευές. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τις τιμές τους.

Ζωή πολυτελείας για ψάρια

Εάν αγαπάτε τα ψάρια και έχετε ενυδρείο, μπορείτε να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας αυτό της φωτογραφίας. Βέβαια υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: κοστίζει ένα εκατ. δολάρια και κατασκευάζεται μόνο από την αμερικανική εταιρεία Acrylic Tank Manufacturing. Πάντως το συγκεκριμένο ενυδρείο αποτελεί τμήμα της διακόσμησης του resort Guy Harvey Outpost, το οποίο βρίσκεται στη Φλόριντα.

... και σουίτα πρώτης κατηγορίας

 


Εάν, όμως το ψάρι σας θέλει να ζει σε μία μικρή λίμνη, έχουμε λύση και γι' αυτό. Οι πάμπλουτοι ιδιοκτήτες μίας τεράστιας βίλας στο Λος Άντζελες φρόντισαν να φτιάξουν μία μικρή λίμνη και να τη γεμίσουν με πανάκριβα ψάρια.

Έπαυλη για ένα άλογο

Ένα περήφανο ζώο θα πρέπει να διαθέτει και το κατάλληλο σπίτι. Όπως αναφέρει στο CNBC υπάρχουν «σπίτια» ή μάλλον επαύλεις για άλογα η αξία κατασκευής των οποίων φθάνει σε δεκάδες εκατ. δολάρια, με τα ακριβότερα εξ αυτών να βρίσκονται στη Φλόριντα.

... ιδιαίτερα για τον πολύτιμο επιβήτορα

 

Όταν ένα άλογο «χρησιμοποιείται» αποκλειστικά για αναπαραγωγή, τότε ο ιδιοκτήτης του θα πρέπει να του προσφέρει τα καλύτερα. Στη φωτογραφία εμφανίζεται ο «Meet Tapit», ο γνωστότερος επιβήτορας των ΗΠΑ, το ζευγάρωμα με τον οποίο χρεώνεται προς 150.000 δολάρια! Όσο για την αξία του αλόγου, υπολογίζεται ότι φθάνει στα 50 εκατ. δολάρια.

Πηγή: newmoney.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ