Ν. Μαρκάτος: ''Η τράπεζα της Ελλάδος έχει κόψει 100 δις Ευρώ''

Θάνος Πλεύρης από τη Ν.Δ , Νίκος Μαρκάτος από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Βασίλης Οικονόμου από την ΔΗΜ.ΑΡ και Δικαίος Ψυκάκος από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α , συζητούν με το ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και την Ειρήνη Νικολοπούλου, για την επόμενη ημέρα των εκλογών , τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, και σχολιάζουν τις δηλώσεις Τσίπρα ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ και του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, ότι ακύρωση του μνημονίου σημαίνει ρήξη με την Ευρώπη.

Θάνος Πλεύρης από τη Ν.Δ , Νίκος Μαρκάτος από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
Βασίλης Οικονόμου από την ΔΗΜ.ΑΡ και Δικαίος Ψυκάκος από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α ,
συζητούν με το ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και την Ειρήνη Νικολοπούλου,
για την επόμενη ημέρα των εκλογών , τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ,
και σχολιάζουν τις δηλώσεις Τσίπρα ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ και του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ,
ότι ακύρωση του μνημονίου σημαίνει ρήξη με την Ευρώπη.

ΜΕΡΟΣ Α'
ΜΕΡΟΣ Β'
ΜΕΡΟΣ Γ'




Θάνος Πλεύρης από τη Ν.Δ , Νίκος Μαρκάτος από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Βασίλης Οικονόμου από την ΔΗΜ.ΑΡ και Δικαίος Ψυκάκος από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α , συζητούν με το ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ  και την Ειρήνη Νικολοπούλου, για την επόμενη ημέρα των εκλογών , τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, και σχολιάζουν τις δηλώσεις Τσίπρα ότι το ευρώ  δεν είναι φετίχ  και του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, ότι ακύρωση του μνημονίου σημαίνει ρήξη με την Ευρώπη.

 Ο Νίκος Μαρκάτος αποκάλυψε ότι «η τράπεζα της Ελλάδας έχει κόψει 100 δις ευρώ» και εξέφρασε την άποψη ότι «μόνο η πολιτική ένωση της Ευρώπης μπορεί να λύσει το πρόβλημα χρέους των χωρών της Ευρωζώνης».

Ο  Θάνος Πλεύρης επεσήμανε ότι εάν η χώρα βγει  από το ευρώ  «θα ζήσουμε τα βήματα της πτώσης του ανατολικού μπλοκ που είχαν τα χαρτονομίσματά τους για να ζεσταίνουν τα τζάκια τους».

Ο Βασίλης Οικονόμου τόνισε ότι « Η κυβέρνηση που θα εκλεγεί πρώτα θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ,αλλά μετά θα αναγκαστεί να πάρει μέτρα 11,5 δις»

Ο Δικαίος Ψυκάκος ,δήλωσε ότι «το ευρώ θα παραμείνει μόνο αν υπάρξει αναδιανεμητική πολιτική στην Ευρώπη» και ανέφερε περιστατικό που του συνέβη όταν  συνάντησε στο δρόμο δύο άνδρες οι οποίοι  του είπαν ότι «ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου δεν σου έχουν αφήσει  λεφτά ούτε ξυραφάκι να πάρεις να ξυριστείς. Μαύρισέ τους»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ