18 πράγματα σχετικά με το σεξ που δεν θα μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε! Τι λέτε;;

Η λίστα με τα πιο περίεργα πράγματα γύρω από το σεξ! Συμφωνείτε!

1 Γιατί πράγματα που κατά γενική ομολογία δεν τα συνιστά κανείς, όπως χειροπέδες, λάτεξ ρούχα κ.λπ., στο σεξ εμπίπτουν στην κατηγορία “περιπέτεια”.

2 Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στα χάπια επιμήκυνσης πέους. Όλο και κάποιοι θα τα αγοράζουν, αλλιώς δεν θα διαφημίζονταν τόσο. Ειλικρινά, σταματήστε.

3 Γιατί τα μαλλιά μετά απ” το σεξ θεωρούνται τόσο stylish και προσπαθούν να τα πετύχουν όλοι. Φαίνεται σαν να μην έχουμε χτενιστεί, τέλος.

4 Γιατί το μεγάλο στήθος έχει σχεδιαστεί με δική του προσωπικότητα, δρώντας ανεξάρτητα κατά τη διάρκεια της πράξης.

5 Η ιδέα του να κάνουμε σεξ όταν βρίσκονται οι γονείς μας στο ίδιο σπίτι. Και παρ” όλα αυτά, το κάνουμε.

6 Πώς κάποιος καταφέρνει να κάνει αξιοπρεπές σεξ χωρίς τραυματισμούς και ευτράπελα, στο αυτοκίνητο. Προσοχή στο χειρόφρενο.

7 Κάποια αξεσουάρ όπως τα κλιπάκια για το στήθος. Γιατί πωλούνται και, κυρίως, με ποιο σκεπτικό εφευρέθηκαν;

8 Πώς κάποιος μπορεί να θίξει το θέμα του… πειραματισμού, χωρίς ο άλλος να τον χωρίσει ή να απειλήσει πως θα φωνάξει την αστυνομία.

9 Γιατί το τρίο θεωρείται sexy. Έχει κάτι να προσφέρει εκτός από την αμηχανία του ενός ατόμου; Ή και των τριών; Δεν νομίζουμε.

10 Κεριά που γίνονται λάδι για μασάζ, πασάλειμμα με σαντιγί και άλλα “δημιουργικά” παιχνίδια. Και το απλό σεξ καλό είναι, θα πάρουμε από αυτό, ευχαριστούμε.

11 Ποιος αγοράζει εσώρουχα από ζαχαρωτά. Ακούγονται fun αλλά αμφιβάλλουμε αν θα είναι και τόσο sexy στην πράξη. Μάλλον θα καταλήξουμε να μασουλάμε παρά να κάνουμε οτιδήποτε άλλο.

12 Πώς γίνεται κάποιος που του έχεις ανοίξει τον “εσωτερικό σου κόσμο” να σε ρωτάει αν σου βρίσκεται πρόχειρο κανένα sex toy. Για κατάστημα παιχνιδιών σε πέρασε;

13 Γιατί κανείς δεν προειδοποιεί ότι δεν γίνεται να κάνεις τα πάντα όρθιος. Εκτός αν έχεις ακροβατικές ιδιότητες, δεν φοβάσαι τα ύψη και έχεις πολύ δυνατά πόδια. Ο πειραματισμός απαιτεί γυμναστήριο μάλλον.

14 Πώς ένα ζευγάρι παραμένει σοβαρό κατά τη διάρκεια του dirty talk. Τόσο αυτός που τα λέει, όσο κι εκείνος που τα ακούει.

15 Γιατί το να φοράς κάλτσες κατά τη διάρκεια του σεξ θεωρείται κατά γενική ομολογία παράξενο. Μάλλον επειδή όντως είναι. Χμ.

16 Το γυναικείο προφυλακτικό. Στην πραγματικότητα είναι σαν να φοράμε ένα αναποδογυρισμένο πλαστικό γάντι. Όχι και πολύ sexy.

17 Πώς γίνεται οι εμπειρίες των φιλενάδων μου να είναι πάντα πιο spicy απ” τις δικές μου; Μήπως δεν κάνω κάτι καλά;

18 Την όψη του αντρικού μορίου σε κατάσταση… χαλάρωσης. Δεν το λες και πολύ ελκυστικό θέαμα.

Πηγή: Missglitter.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ