Αποκλ: Γέννησε η εξωτική σύζυγος του διάσημου Hair Expert Ι. Αγγελόπουλου το πρώτο τους παιδί - Χίλιες & μια νύχτες ο γάμος τους!

H Στεφανία Φαχμί-Γεωργίου κόρη ελληνοαιγύπτιου επιχειρηματία και o  Ιωάννης  Αγγελόπουλος ιδιοκτήτης της  γνωστής αλυσίδας κομμωτηρίων Angelopouloshair παντρεύτηκαν πριν κάποιους μήνες στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη. 

Ο γάμος τους πριγκιπικός!!! Εικόνες απόλυτης χλιδής και μια παραμυθένια γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε λές και ήταν βγαλμένη από ταινία του Χόλιγουντ.

Η ευτυχία τους όμως, όπως υποστηρίζουν και οι δύο,  ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σάββατο στις 6 το απόγευμα, όπου η πανέμορφη Στεφανία έφερε στον κόσμο την μονάκριβη, σχεδόν 3.5kg, κορούλα τους στο Ιασώ. 

Το eirinika.gr μίλησε με τους πανευτυχείς γονείς οι οποίοι δήλωσαν: 

Στεφανία: "Όταν μάθαμε ότι είμαι έγκυος ήταν κάτι πολύ ξαφνικό για μένα και τον Ιωάννη. Ήταν σαν να κολυμπάω σε μια θάλασσα γεμάτη συναισθήματα και χαρά. Όταν πια πέρασαν  οι εννιά μήνες και γέννησα την κόρη μου ένιωσα την δροσιά της θάλασσας στα χέρια μου. Είχα μια δύσκολη γέννα 16 ωρών και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ευχαριστώ τον γυναικολόγο μου, το Βασίλη Βεργέτη και την μαία μου που με βοήθησαν να γεννήσω φυσιολογικά και υγιή την κορούλα μου. Παίρνω αγκαλιά, θηλάζω, φροντίζω το πολυτιμότερο και πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου."

Ιωάννης:  "Πίστευα ότι πότε θα δεν θα ένιωθα έτοιμος να κάνω παιδιά ή ότι θα έβρισκα την κατάλληλη γυναίκα να με εμπνεύσει. Μόλις γνώρισα την Στεφανία της ζήτησα κατευθείαν απ τον πρώτο μήνα να κάνουμε ένα παιδί.

Με τη φροντίδα της, την περιποίηση της και την ωριμότητα την με έκανε να ζητάω να κάνω παιδί και να αγαπάω τα παιδιά. Όταν έμαθα ότι είναι έγκυος η Στεφανία, πήγαμε στον γυναικολόγο ο οποίος είναι και αγαπητός μας φίλος και  με έκανε να νιώσω σιγουριά και εμπιστοσύνη ότι η Στεφανία θα έχει μια εύκολη και καλή εγκυμοσύνη αλλά ότι και το παιδί που θα έχει έναν δεύτερο πατέρα που προσέχει την ανάπτυξη και την πορεία της.

Δείτε εδώ το άρθρο για τον γάμο τους
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ