''Πετάει'' για Champions League ο Παναθηναϊκός - Έρχεται Αθήνα ο Αμπέιντ, κλείνει ο Εσιέν

Δεύτερη εκπληκτική εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό και δεύτερη νίκη στα πλέι οφ με τους πράσινους να επικρατούν του Ατρόμητου με 2-0 με τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ των πράσινων στο δεύτερο 45λεπτο.

Χρειάστηκε βέβαια μια μαγική κίνηση από τον Νίνη στο πρώτο τέρμα και μια εξαιρετική σέντρα από τον Μαυρία στο δεύτερο γκολ ώστε ο Μπεργκ απλά να τελειώσει τις φάσεις όπως ο ίδιος γνωρίζει, καλύτερα από τον καθένα δηλαδή και να δώσει το τρίποντο στον Παναθηναϊκό.

Έρχονται Αμπέιντ, Εσιέν

Εβδομάδα μετεγγραφικών εξελίξεων είναι αυτή που ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό. Ο Αμπέντ αναμένεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τους "πράσινους" ενώ οι τελικές διαπραγματεύσεις θα υπάρχουν και με την πλευρά του Εσιέν.

Το... φλερτ με τον Μεχντί Αμπέντ που ξεκίνησε πέρυσι αναμένεται να καταλήξει σε "γάμο". Ο Αλγερινός αναμένεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο πλευρές θέλουν να ξανασυνεργαστούν και η Νιούκαστλ φαίνεται ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο.

Σε καλό δρόμο είναι και η υπόθεση του Εσίεν. Ο Γκανέζος άσος μαζί με τον μάνατζέρ του αναμένονται και αυτοί στην Αθήνα για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ