Καυγάς Χειμωνά - Κορτώ στο FB: ''O κόσμος καίγεται & αυτός μας γράφει πόσο κ@υλωνει με την Νουτέλα''

Αύγουστος Κορτώ και Θανάσης Χειμωνάς «διαπληκτίστηκαν» ηλεκτρονικά, με αποτέλεσμα ο πρώτος να διαγράψει το δεύτερο...

 

Σαν «ταύρος εν υαλοπωλείω» ο συγγραφέας, κ. Χειμωνάς επιτέθηκε με βαρύτατες εκφράσεις στον άλλοτε... ηλεκτρονικό του φίλο.

Δείτε τι έγραψε:

«Είναι αρχή μου να μη γράφω ποτέ τίποτα εναντίον κάποιου που είναι φίλος μου στο Facebook. Ακόμα περισσότερο όταν τον άνθρωπο αυτό τον ξέρω στην προσωπική μου ζωή. Σήμερα όμως είναι η ευλογημένη μέρα, η γ@μημένη ευλογημένη μερα που με διέγραψε ο γίγαντας Αύγουστος Κορτώ (γράφοντας μάλιστα πως με οικτίρει. Ο Κορτω. Εμένα; Μουαχαχαχα)! Τα χέρια μου λύθηκαν και μπορώ επιτέλους να πω ποσο εμετικά έβρισκα τα αποκρουστικά γλυκερά ποσταρίσματα του για τις σοκολατοπιτες. Ποσο θλιβερή ειναι η εικόνα ενος, κάποτε ταλαντούχου και αντισυμβατικού, ανθρώπου που ξεπούλησε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να αποθεώνεται απο την κάθε αγάμητη νοικοκυρά. Ενος ανθρώπου που έκανε show το προσωπικό του δράμα για να παίρνει like απο τις θειτσες και τους φλωρους και να πουλάει βιβλία.

Ενος ανθρώπου που την στιγμη που ο κοσμος καίγεται κι εμείς βουτάμε στα σκ@τα παίρνοντας θέση (γιατι οφείλουμε να πάρουμε θέση!) αυτος μας γραφει ποσο κ@υλωνει με την Νουτελα. Ενος ανθρώπου που άδειασε δημοσίως φιλους και συναδέλφους του που του στάθηκαν και τον βοήθησαν να αναδειχθεί μονο και μονο για να ευχαριστήσει τον όχλο. Του ανθρώπου που εισήγαγε τον μικροαστισμό, την "νοικοκυροσύνη" και την μονογαμική εμμονή στο παραδοσιακά ανατρεπτικό gay movement.
"Αγάπη ολουθε"; Σε ξέρουμε στον χώρο Αυγουστή. Η σκ@τοψυχία σου εχει αφήσει εποχη.

Ξέρω πως θα με διαγράψουν εκατοντάδες. Ξερω πως θα με βριζει παλι όλη η Ελλαδα (Πρωτη φορα ειναι;). Ζμπούτσ@μ ομως.
Κάποιος επιτέλους πρέπει να κατεδαφίσει τον γλοιώδη μύθο του αρκουδακιου Paddington του ελληνικού Facebook.
Αυτά.»

Η απάντηση του Κουρτώ

Στην σφοδρή επίθεση του Θανάση Χειμωνά απάντησε ο Αυγουστος Κορτώ με σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμού στο Facebook. Ψύχραιμος και χαμηλών τόνων ξεκαθάρισε πως «δεν θα κατέβει στο ρινγκ για αντιπαράθεση, όπως θα ήθελαν ορισμένοι πολεμόχαροι σχολιαστές».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ