5 πανεύκολα tricks για όλες όσες έχουν σγουρά μαλλιά - Θα σας σώσουν

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για να αγαπήσεις τις μπούκλες σου.

Eσύ Shape Girl με τα σγουρά μαλλιά γνωρίζεις πως το ιδιαίτερο δώρο που σου χάρισε η φύση μπορεί μερικές φορές να αποδειχθεί κατάρα. Συχνά θα ευχόσουν να είχες λεία και απαλά μαλλιά που χτενίζονται πανεύκολα και δεν φριζάρουν καθόλου. Τι θα έλεγες, όμως, αν όλα αυτά συνέβαιναν με τις υπέροχες μπούκλες σου; Ιδού 5 έξυπνα tricks για να αγαπήσεις τα μαλλιά σου και να τα αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο.


1. Όλα ξεκινούν με το κούρεμα. Αν έχεις μπούκλες το «σωστό κούρεμα» μεταφράζεται σε μακριά στρώματα, ώστε να αποφευχθεί το τριγωνικό -καταστροφικό- σχήμα. Έτσι, τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν τύπο.
2.  Προσπάθησε να αφήνεις αρκετές μέρες ανάμεσα στα λουσίματα, ενώ καλό θα ήταν να προτιμήσεις ένα σαμπουάν χωρίς θείο, καθώς το τελευταίο δεν αφήνει την τρίχα να ενυδατωθεί -ό,τι χειρότερο για μαλλιά μπούκλες.


3. Απόφυγε τις κλασικές πετσέες μπάνιου και προτίμησε μία πετσέτα με μικροΐνες ή ένα βαμβακερό t-shirt για να απορροφήσει το νερό από τα μαλλιά σου. Don’t: Το τρίψιμο της πετσέτας με τα σγουρά μαλλιά σου προκαλεί φριζάρισμα.


4. Ενέδωσε σε τακτικές θεραπείες για τα μαλλιά σου που θα ενυδατώσουν σε βάθος την τρίχα και θα διατηρήσουν την καλή ποιότητα της. 


5. Όσον αφορά τα προϊόντα styling, αν έχεις λεπτή τρίχα καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς μους για να χαρίσεις ελαστικότητα στις μπούκλες σου, ενώ αν έχεις πυκνά μαλλιά δοκίμασε κάποιο έλαιο μόνο στις άκρες που θα προλάβει το φριζάρισμα χωρίς να βαρύνει τα μαλλιά σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ