Απίστευτο περιστατικό στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ: Νοσοκόμα αποκοιμήθηκε & το νεογέννητο της έπεσε από τα χέρια

Έρευνα έχει ξεκινήσει σε βάρος μιας νοσηλεύτριας, η οποία κατηγορείται πως αποκοιμήθηκε με βρέφος στην αγκαλιά της, το οποίο στη συνέχεια της έπεσε, με αποτέλεσμα να ραγίσει το κεφαλάκι του, σύμφωνα με την οικογένεια και τους ιθύνοντες του νοσοκομείου.

 

Ο μικρός Ιλάι, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Πίτσμπεργκ, 100 χιλιόμετρα μακριά, όταν έπεσε από τα χέρια της νοσοκόμας, το απόγευμα της Τρίτης, σε μαιευτήριο.

Η Ζακλίν Χαντ, αντίκρισε για πρώτη φορά το γιό της, μια ώρα μετά το συμβάν και φυσικό ήταν να πάθει σοκ, βλέποντας το μωρό με κολάρο στο λαιμό του.

«Ο παιδίατρος ήρθε και μας είπε πως [η νοσοκόμα] τον τάιζε και τον φρόντιζε, αλλά νύσταζε, αποκοιμήθηκε και της έπεσε από την αγκαλιά» είπε η Χαντ σε τοπικά μέσα και συμπλήρωσε «Αν ήταν κουρασμένη θα έπρεπε να φανεί επαγγελματίας και να μην πάρει το παιδί».

Το νοσοκομείο ξεκίνησε εσωτερική έρευνα, σχετικά με τα γεγονότα του συμβάντος που αφορούν την 30χρονη νοσοκόμα.

Σύμφωνα με το μαιευτήριο, οι άμεσες εξετάσεις που διεξήχθησαν στο μικρό Ιλάι, δεν έδειξαν τραυματισμό, αλλά μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Όμως εκεί, οι γιατροί βρήκαν πως είχε κάταγμα στο κρανίο, ενώ αιμορραγούσε και στη δεξιά πλευρά του κρανίου του. «Είναι αποκαρδιωτικό. Εννοώ, αν έγινε ατύχημα, παραδέξου το και πες ότι ήταν ατύχημα. Δεν υπάρχει λόγος να λες ψέμματα» είπε η Χαντ στην τηλεόραση.

Μια μέρα μετά, το κολάρο αφαιρέθηκε και πλέον το μωρό αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, χωρίς πρόβλημα.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, έλεγε πως ζητά συγγνώμη από την οικογένεια για το γεγονός πως ένα χαρμόσυνο γεγονός επισκιάστηκε από κάτι τόσο λυπηρό. «Νιώθουμε ευγνώμονες που δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός» συνέχιζε η δήλωση, ενώ στο τέλος τάσσονταν στο πλευρό της νοσοκόμας για το γεγονός πως έχει προσφέρει πολλά με τη δουλειά της τόσα χρόνια και της αναγνωρίζονται οι δύσκολες ώρες που περνά.

Πηγή: nydailynews.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ