Αχ πόσο μοιάζουν αυτές οι δύο: Νίκη και Μπέσυ Μάλφα μαμά & η όμορφη κόρη της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της κόρης την Νίκης και της δίδυμης αδελφής της μίλησε η Μπέσυ Μάλφα σε πρόσφατη συνέντευξη της

Το ισχυρό δέσιμο ανάμεσα σε μαμά και κόρη  δεν μπόρεσε να ‘’κρυφτεί’’ από τον φωτογραφικό φακό, όπου πόζαραν χαμογελώντας. 
 Η Μπέσυ Μάλφα μιλώντας στο περιοδικό You για τις κόρες της:

«Είναι φτιαγμένες γι' αυτό, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Οι κόρες μου θέλουν να ακολουθήσουν το χώρο της τέχνης, υποκριτική, τραγούδι, χορό... Από μικρές τούς άρεσε. Βοήθησε, βέβαια, το γεγονός ότι μεγάλωναν οε ένα σπίτι ηθοποιών που αγαπούσαν αυτό που έκαναν με όποιες δυσκολίες. Οταν γεννήθηκαν, επειδή ήταν δίδυμες δυσκολευόμουν ακόμα και για το γάλα τους»

Και συνεχίζει συμπληρώνοντας: Η Νίκη είναι έτοιμη να «φάει» κλειστές πόρτες ή το όνομα των γονιών της θα τις ανοίξει διάπλατα; «Έχει μπει πολύ κόσμος στη δουλειά, πολλά παιδιά ηθοποιών και δεν νομίζω πως ισχύει πλέον κάτι τέτοιο. Αυτό επικρατούσε χρόνια πριν όπου οι γονείς των παιδιών ήταν σταρ. Ήταν πολύ βαρύ το όνομα, τώρα δεν πιστεύω πως υπάρχουν σταρ».

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν θα παίξουν κάποια στιγμή μαζί , η Νίκη απαντά: «Πολλά όνειρα για το μέλλον δεν κάνω γιατί έρχεται η πραγματική ζωή και με αποστομώνει. Δε θα έλεγα, όμως, «όχι» να παίξω με τα παιδιά, θα χαιρόμουν!».

Πηγή - Φωτογραφίες: Περιοδικό You

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ