Ξενώνες για παρέες: 4 + 1 σούπερ παρεΐστικες εκδρομές

Η παρέα θέλει φθινοπωρινή εκδρομή; Τέλεια! 

Γιατί, με το κόστος της βενζίνης μοιρασμένο, και τις καταπληκτικές τιμές που προσφέρουν οι μεγάλοι ξενώνες, τα έξοδα των φθινοπωρινών εξορμήσεών σας είναι σαφώς λιγότερα από εκείνα που απαιτεί, ας πούμε, ένα ρομαντικό weekend για δύο. Ορίστε πέντε παραδείγματα που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. 

*Γράφει η Ηρώ Κουνάδη στο in2life.gr

Villa Christina
Άγιος Αδριανός, Ναύπλιο
Τιμή: 120€ για 8 άτομα (ήτοι 15€ το άτομο)

Έξι μόνο χιλιόμετρα μακριά από το κουκλίστικο Ναύπλιο, η περιποιημένη αυτή βίλα είναι πιθανότατα το καλύτερο value for money που θα βρείτε στην περιοχή. Διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, και ένα πανέμορφο σαλονάκι με τζάκι, ενώ στις παροχές της περιλαμβάνονται δωρεάν προϊόντα περιποίησης, εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρίες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δωρεάν wi-fi, τηλεόραση και μπαλκόνι με ωραία θέα. 

Anna’s Home 
Πορταριά, Πήλιο
Τιμή: 212,50€ για 10 άτομα (δηλαδή 21,25€ το άτομο)

Αν είστε μεγάλη παρέα, και πάντα ονειρευόσασταν να μείνετε σε ένα αυθεντικό πηλιορείτικο σπίτι, ορίστε η ευκαιρία σας. Το Σπίτι της Άννας με τα πέντε υπνοδωμάτιά του μπορείτε να το νοικιάσετε ολόκληρο, για να νιώσετε… σαν στο (μεγάλο, της τάξεως των 140 τετραγωνικών) σπίτι σας. Τα δωμάτια είναι ρομαντικά διακοσμημένα με σιδερένια κρεβάτια, vintage ντουλάπες και διακοσμητικά-αντίκες, ενώ το σαλόνι του σπιτιού προσφέρεται για παρεΐστικες βραδιές με επιτραπέζια γύρω από το αναμμένο τζάκι. Στις παροχές του σπιτιού περιλαμβάνονται επίσης δωρεάν προϊόντα περιποίησης, εξοπλισμένη κουζίνα, μπάρμπεκιου, τραπεζαρίες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και δωρεάν wifi. 

Άμπελος Πέτρινα Σπιτάκια
Άγιος Ιωάννης, Αρκαδία
Τιμή: 150€ για 6 άτομα (ή 25€ το άτομο)

Σε μια εν πολλοίς ανεξερεύνητη γωνιά της Ορεινής Αρκαδίας, τα Πέτρινα Σπιτάκια Άμπελος είναι ό,τι πρέπει για τις παρέες που θέλουν μια κοντινή απόδραση σε καλή τιμή. Η όμορφη, ευρύχωρη βίλα των 6 ατόμων απλώνεται σε 88 τετραγωνικά μέτρα, και δύο ξεχωριστά επίπεδα, και περιλαμβάνει δύο ρομαντικά διακοσμημένα υπνοδωμάτια και ένα ωραιότατο σαλόνι με τζάκι. Διαθέτει επίσης μπαλκόνι με θέα στον κήπο και το βουνό, τζακούζι, δορυφορική τηλεόραση και κουζίνα με τραπεζαρία. Παρέχεται, ακόμα, δωρεάν wi-fi, CD και DVD player. 

Δείτε όλα τα υπόλοιπα εδώ - in2life.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ