Εβδομάδα προπονητή – Ποιος θα αντικαταστήσει τον Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ;

Ξεκίνησε η εβδομάδα απόφασης για τον αντικαταστάτη του Τραϊανού Δέλλα.

Στην ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκονται στην αναζήτηση του τεχνικού που θα αναλάβει τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο χωρίς έως τώρα να υπάρχει κάτι δεδομένο.

Είναι γνωστό πως υπάρχει η περίπτωση του Γκας Πογιέτ που όπως φαίνεται αποτελεί τον εκλεκτό (ή έστω την περίπτωση που έχει ξεχωρίσει στις υπάρχουσες υποψηφιότητες) του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα είναι και ο διάδοχος του Τραϊανού Δέλλα.

Ο Μιλοβάνοβιτς που επέστρεψε στην Αθήνα έχει ήδη ενημερώσει σχετικά με όλα (για Πογιέτ, Γκράθια και φυσικά τις υπόλοιπες υποψηφιότητες με ονόματα που ΔΕΝ έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πλην του Τζούκιτς που παίζει και έχετε διαβάσει σχετικά από αυτό το site) τα δεδομένα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος με τη σειρά του θα αναφέρει κάθε λεπτομέρεια για κάθε περίπτωση ξεχωριστά στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Την οριστική απόφαση αναμένεται να λάβει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πάντα σε συνεργασία με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς... Σε ότι αφορά στην υπόθεση του Ουρουγουανού τεχνικού τα οικονομικά δεδομένα φέρονται να φτάνουν και να ξεπερνούν το ένα εκατ. ευρώ (για τον ίδιο) ενώ ποσό θα προκύψει και για τους συνεργάτες του τη στιγμή που φαίνεται να αξιώνει 2,5 χρόνια κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας.

Για τον Χάβι Γκράθια τα πράγματα είναι μάλλον πιο δύσκολα (όπως τουλάχιστον φαίνεται να διατείνεται ο ατζέντης του) αφού βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Μάλαγα. Και σε τούτη την περίπτωση τα χρήματα που αξιώνει ο Ισπανός τεχνικός φτάνουν τουλάχιστον το ένα εκατ. ευρώ. 

Όπως και να 'χει η ΑΕΚ θέλει (και σοφά το κάνει) να ψάξει με κάθε λεπτομέρεια ξεχωριστά τις περιπτώσεις που... παίζουν προτού καταλήξει σε μία απόφαση που όλοι θεωρούν την πιο κρίσιμη που θα έχει ληφθεί επί των ημερών της νυν κατάστασης...

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ