18χρονη Γερμανίδα: 30 αλλοδαποί άντρες με άγγιζαν στο στήθος, στα γεννητικά όργανα- ούρλιαζα

Τουλάχιστον 90 είναι οι γυναίκες που κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων στην αστυνομία της Κολωνίας έπειτα από δεκάδες περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ τουλάχιστον μία γυναίκα κατέθεσε στις τοπικές αρχές πως έπεσε θύμα βιασμού. 

Η 18χρονη Μισέλ μίλησε στο γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό N-TV για τη δική της τραυματική εμπειρία εκείνο το βράδυ, όταν μία ομάδα 30 «θυμωμένων» ανδρών την παρενόχλησε.

«Ήμασταν έντεκα φίλες και γύρω στις έντεκα βρισκόμασταν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό για να πάμε να δούμε τα πυροτεχνήματα και τότε ήταν που παρατηρήσαμε μία ομάδα ανδρών να βρίσκονται γύρω-γύρω. Καταφέραμε να πάμε στον καθεδρικό και θέλαμε να πάμε κοντά στο Μουσείο Λούντβιγκ για να δούμε τα πυροτεχνήματα κοντά στο ποτάμι, αλλά ξαφνικά μας περικύκλωσε μία ομάδα 20, 30 ανδρών», είπε σοκαρισμένη η Μισέλ.

Η νεαρή γυναίκα εξήγησε στη συνέχεια πως οι άνδρες άγγιξαν την ίδια και τις φίλες της παντού, ενώ προσπαθούσαν μεταξύ τους να προστατευθούν.

«Ήταν θυμωμένοι και έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι δε θα τραβούσαν καμία από εμάς μακριά. Μας έπιαναν και προσπαθήσαμε να φύγουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν», συνέχισε.

Ενώ τα κορίτσια έτρεχαν μακριά, οι άνδρες κατάφεραν να τους κλέψουν αντικείμενα που είχαν στις τσέπες τους, όπως κινητά τηλέφωνα.

Όταν περίπου μία ώρα αργότερα επέστρεψαν στο σιδηροδρομικό σταθμό για να πάρουν το τρένο, διαπίστωσαν πως υπήρχαν δεκάδες ανδρών που εκτόξευαν πυροτεχνήματα, με αποτέλεσμα οι νεαρές να τρομάξουν και να χωριστούν.

«Τότε μόνο κατάλαβα ότι το τρένο μου δεν πραγματοποιούσε δρομολόγια και έπρεπε να περάσω μέσα από το πλήθος ανδρών και να περπατήσω πέντε χλμ. για να φτάσω σπίτι μου», δήλωσε η Μισέλ.

Την ίδια ώρα, δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 16 και 17 ετών, περιέγραψαν τη δική τους δραματική εμπειρία στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας.

«Ήμασταν στον απόλυτο πανικό, χέρια μιας άγγιζαν παντού. Όταν διώχναμε το ένα χέρι, νιώθαμε ένα άλλο στο ίδιο σημείο. Μας έπιαναν το στήθος, τα γεννητικά όργανα, τον πισινό μας», τόνισε. 

Ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν και στο Αμβούργο και στην Στουτγκάρδη, με 118 γυναίκες να έχουν καταγγείλει ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά και ληστείας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ