Μade in Greece η "Φάρμα Νάξου": Ένας σεφ & μια καθηγήτρια Πολυτεχνείου έφεραν τα delicatessen του Κυκλαδίτικου νησιού στην Καλλιθέα

Η Καλλιθέα έγινε πεντανόστιμη Κυκλαδίτισσα Αιγαιοπελαγίτισσα. Η αγάπη ενός ζευγαριού και ο έρωτας τους για την Ναξιώτικη πλούσια και εύφορη γη, τους οδήγησαν στην Φάρμα Νάξου.

Ο Ναξιώτης σεφ Στέφανος Ξενικουδάκης, μαζί με την σύζυγό του, καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Εύη Μπάτρα, δημιούργησαν πριν ενάμιση χρόνο την Φάρμα Νάξου, ένα εμπορικό κατάστημα με αποκλειστικά ναξιώτικα κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα, στην αγορά της Καλλιθέας. 

Σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, ο κ. Ξενικουδάκης αποφάσισε να μας συστήσει στα γευστικότατα και άκρως ποιοτικά προϊόντα του νησιού του. 

 

Πέρα από εκλεκτά κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το ανθότυρο, η ξινομυζήθρα, το κεφαλοτύρι, η γραβιέρα Νάξου και το λευκό της τυρί, στη Φάρμα Νάξου μπορείτε να ανακαλύψετε δύο προϊόντα που δεν είναι ευρέως γνωστά στο κοινό, παρά από όσους αγαπούν τις εκλεπτυσμένες γεύσεις. Ανακαλύψτε, λοιπόν, το γευστικό και ολόφρεσκο γάλα Νάξου αλλά και το αρκετά παλαιωμένο «αρσενικό» τυρί.

Σύντομα, μάλιστα, στη Φάρμα Νάξου θα μπορείτε να γνωρίσετε και νέες υπέρχοες γεύσεις του νησιού: Τοπικά γλυκά της Νάξου αλλά και ποτό Κίτρο. 

Η αποδοχή του αγοραστικού κοινού, που διψά για εκλεκτά προϊόντα, είναι μεγάλη. Εδώ και λίγες μέρες, μάλιστα, η Φάρμα Νάξου κατάφερε να επεκτείνει τους χώρους του καταστήματος, ενώ στα μελλοντικά τους σχέδιά δεν αποκλείουν και μια περεταίρω επέκταση στην αγορά της Αθήνας, ώστε να γνωρίσουν ακόμα περισσότεροι τα προϊόντα του νησιού.

Προς το παρόν, η Φάρμα Νάξου σας περιμένει να σας "φιλέψει"  και γιατί όχι… να μαγειρέψετε με τα προϊόντα της. 

* Επισκεφθείτε την Φάρμα Νάξου στην Καλλιθέα, Δαβάκη και Πλάτωνος 5 (τηλ. 210-9576796) καθώς και τη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/farmanax

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ