Καλλιεργήστε ηλεκτρονικά-Φτιάξτε το δικό σας περιβόλι! Η προσφορά του gineagrotis.gr

Μ' ένα κλικ μπορείς κι εσύ να σπείρεις τα καλοκαιρινά και τα χειμερινά σου και να ξεκινήσεις να τα παραλαμβάνεις την επόμενη κιόλας εβδομάδα, σπίτι σου!

Στα βιολογικά μποστάνια μας θα βρεις υπέροχες τομάτες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια κι όλα τα εποχής. Μ' ένα κλικ μπορείς κι εσύ να σπείρεις τα καλοκαιρινά και τα χειμερινά σου και να ξεκινήσεις να τα παραλαμβάνεις την επόμενη κιόλας εβδομάδα, σπίτι σου!



Ειδική Τιμή

Για τις επόμενες 10 μέρες έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις συνδρομητικό καλάθι από 14,5 € / εβδομάδα*.

Η διαδικασία είναι απλή: Μπαίνεις στο gineagrotis.gr και φτιάχνεις σπορά. Κατά την ολοκήρωση της παραγγελίας τοποθετείς τη λέξη share στο χώρο του κουπονιού. Πατώντας "επόμενο" εξασφαλίζεις ένα -5% επί της συνολικής τιμής. Μπες απευθείας στην υπηρεσία καλλιέργειας εδώ

Θα χαρούμε να σ' έχουμε κοντά μας!

*Η τιμή αφορά ετήσια συνδρομή για 1-2 άτομα. Περιλαμβάνει την υπηρεσία καλλιέργειας, τη συλλογή της σοδειάς και 52 εβδομαδιαίες αποστολές καλαθιού με τα προϊόντα επιλογής. Η προσφορά εκπνέει στις 30 Ιουνίου. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 13% και όλα τα έξοδα αποστολής.

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να σπείρεις μαζί με τους γείτονές σου! Στις μεγάλες μας καλλιέργειες οι ποσότητες υπερκαλύπτουν τις παραγματικές ανάγκες των μελών μας.

Έτσι, με μια συνδρομή των 5-6 ατόμων ικανοποιούνται οι εβδομαδιαίες ανάγκες μίας τετραμελούς και μίας τριμελούς οικογένειας σε μία συνδρομή!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ